The North Face, San Francisco Modern Sanat Müzesi ile İş Birliği Yapıyor

İki Bay Area ikonu, açık hava mirasını korumak ve dünyanın dört bir yanındaki kaşifleri kendi macera hikayelerini paylaşmaya çağırmak için sanatçılar RZA ve HAIM ile bir araya geliyor.

Giriş Tarihi: 27.10.2021 12:36

The North Face bugün, markanın 55 yılı aşkın tarihi boyunca yarattığı macera anılarını, hikayelerini kutlayan ve onurlandıran Bir Monttan Fazlası (It's More Than A Jacket) sonbahar kampanyasının lansmanını duyurdu. Her ekipmanın ardındaki anlamı yakalamak için ilk kitle kaynaklı dijital arşivini piyasaya süren The North Face, dünyanın her yerinden kaşifleri, potansiyel olarak resmi arşive dahil edilmek üzere, kendi sevilen ürünlerinin hikayelerini ve görüntülerini paylaşmaya çağırıyor.

Kampanyanın bir parçası olarak The North Face, bir dizi katılımcı program aracılığıyla arşivi hayata geçirmek için Bay Area ikonu ve uluslararası kabul görmüş sanat müzesi San Francisco Modern Sanat Müzesi (SFMSM) ile iş birliği yaparak Kuzey Kaliforniya köklerine 2022 Sonbahar sezonunda bakıyor. Programlar, keşiflerin tarihsel açıdan en önemli tasarımlarını ve bunların ardındaki hikayelerin yanı sıra, kaşiflerin içerikleri ile birlikte yer alacak.

The North Face Global Marka Başkan Yardımcısı Mike Ferris, "55 yılı aşkın bir süredir The North Face, keşifleri mümkün kıldı ve insanları daha ileriye taşıyan en iyi ekipmanı sağlayarak mükemmellik için çabalamasına yardımcı oldu" dedi. "Müşterilerimizin elde ettiği başarılar ve yarattıkları anılar, markamızın zengin DNA'sının çok büyük bir parçası. Bu arşivle, SFMSM ile birlikte topluluğumuza ilham vermeye ve dünyayı ileriye taşımaya devam eden insanları, ürünleri ve hikayeleri anıyoruz."

SFMSM Direktörleri Neal Benezra, Helen ve Charles Schwab, "Topluluğumuza çok çeşitli, benzersiz ve ilham verici kamu programları getirmek için Bay Area doğumlu The North Face ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. "Bu iş birliği, her iki kuruluşumuz için de kritik olan keşif, yaratıcı ifade ve inovasyonu destekliyor."

Bir Monttan Fazlası kampanyasının lansmanı için The North Face, kültürel ikonlar ve sanatçılar RZA ve HAIM'in yanı sıra, The North Face atlet takım üyeleri Conrad Anker ve Ingrid Backstrom ile bir araya gelerek, bu sonbaharda kendi bağlantılarıyla arşive gönderilen ilk kaşifler olacak.

RZA, "Bir sanatçı olarak stil, her zaman kimliğin bir ifadesi ve zamanda bir anı özelleştirmenin yolu olmuştur" dedi. "90'larda The North Face, New York sokaklarında ihtiyacımız olan sadece dayanıklı, şık bir ekipman değil, aynı zamanda bir monttan daha fazlasıydı çünkü bir tanıktı. İlham verdiğimiz kardeşliğin bir şahidiydi ve bu bizi harekete geçirdi. Bu montu arşive girerek, içinde yaşanan anıları sonsuza dek yeniden yaşama ve saklama şansını elde ediyorum."

HAIM, "Hatırlayabildiğimiz sürece, bilinmeyene karşı bir merakımız ve çevremizdeki dünyaya karşı bir sevgimiz vardı" dedi. "Farklı ritimler ve enstrümantasyonlarla deney yapmaktan yeni bir stil veya şehir keşfetmeye kadar, keşif, yaptığımız her şeyin bir parçasıdır. Bu maceralar boyunca The North Face ceketlerimiz yol boyunca bizimle birlikte oldu ve bir işlev kaynağından daha fazlası oldu; Evden uzaktayken bizi teselli ettiler ve bulunduğumuz her yeri hatırlattılar."

The North Face, geleceğe yönelik keşiflere ilham vermek ve daha fazlasına imkan sağlamak için markanın zengin geçmişinden ilham alan, tamamı markanın DNA'sına saygı gösteren altı yeni koleksiyon tanıtırken, kampanya sonbahar boyunca devam edecek. Her koleksiyon, keşiflere ilham vermeye devam etmek için The North Face misyonunu temsil ediyor ve her maceranın donanım aracılığıyla nasıl yaşayabileceğini gösteriyor: 1990'da Antarktika'nın ilk mekanize olmayan geçişini donatan ekipmanı geri getirmek için bu ihtiyaca küresel dikkat çekti. Kıtanın korunması adına markanın en ikonik yalıtım parçası -Nuptse- şimdi %100 geri dönüştürülmüş materyaller ile tasarlanan bir versiyonda sunuluyor.

Bir Monttan Fazlası, geçmişten gelen hikayelerin her monta dokunduğu fikrini hayata geçiren uzun metrajlı bir film ile başlayacak. Marka ayrıca, sonbahar boyunca adaptif atlet Vasu Sojitra, serbest stil kayakçı Jossi Wells ve 1990 Uluslararası Trans-Antarktika Seferi lideri Will Stegar'ın yer aldığı üç uzun metrajlı filmi piyasaya sürecek.

Bir Monttan Fazlası koleksiyonunun nasıl hayata geçeceği ve SFMSM ile iş birliğinin sonbaharda başlayıp 2022'ye kadar nasıl uygulanacağına dair ek bilgiler ve resmi şartlar çerçevesinde The North Face, resmi arşive katkıda bulunmak ve potansiyel olarak SFMSM deneyiminde yer almak için dünyanın dört bir yanında yer alan kaşifleri #MoreThanAJacket hashtag'ini kullanarak sosyal medyada paylaşmaya çağırıyor.

BİZE ULAŞIN