Balenciaga En Çok Aranan Marka Oldu

Balenciaga, Lyst'te En Çok Aranan Marka Olarak Gucci'nin Yerini Aldı.

Giriş Tarihi: 21.10.2021 16:13 Güncelleme Tarihi: 21.10.2021 16:13

Moda arama motoru Lyst tarafından derlenen en son Lyst Endeksi, Met Gala, Emmy Ödülleri ve VMA'lar gibi yüz yüze moda şovlarının ve yıldızlarla dolu etkinliklerin platform arama sonuçları üzerinde büyük bir etki yarattığını gösterdi.

Balenciaga, 2021'in üçüncü çeyreğinde en sıcak markalar sıralamasında en üst sırada yer alan Gucci'nin yerini alarak beş sıra birden yükseldi. Markanın haute couture'a dönüşü, Fortnite işbirliği, Kanye West'in " Donda" albümünün marka ile lansmanı ve şirketin Met Gala kırmızı halısında Kim Kardashian tarafından giyilen unutulmaz varlığı...

Versace'nin ve Fendi'nin Milano Moda Haftası'ndaki sürpriz işbirliği "Fendace", her iki markanın da sıralamada iki sıra yükselerek sırasıyla sekizinci ve dokuzuncu sırayı almasına yardımcı oldu.

2021'in üçüncü çeyreği için Lyst'in en popüler markaları sıraladı. Yaz Olimpiyatları, Euro 2020 ve ABD Açık, spor giyim markalarının sıralamadaki varlığını artırdı. Nike, sıralamada Louis Vuitton ve Bottega Veneta arasında altıncı sırada yer aldı. ABD Açık galibi Emma Raducanu tarafından giyilen bir çift Nike spor ayakkabı, dördüncü en sıcak kadın ürünü oldu. Nike tenis ayakkabısı aramaları, unvanı kazandıktan sonra yüzde 86 arttı.


Prada

Çeyreğin en sıcak kadın ürünü Prada'nın yaz boyunca birçok influencer'a hediye ettiği rafya çantası oldu. İkinci sırada Ariana Grande, Beyoncé ve Dua Lipa tarafından giyilen Versace marka saten Medusa Aevitas platform topuklular vardı.


Yeezy

Üst üste ikinci çeyrek için, bir çift Yeezy en sıcak erkek ürünüydü. Yeezy foam runner ayakkabılar ilk olarak geçen yaz piyasaya çıktı, ancak bu yılın üçüncü çeyreğinde aramalar yüzde 411 arttı. Artış, iki yeni rengin piyasaya sürülmesinden kaynaklandı. Onu Oakley güneş gözlükleri, Prada Cloudbust Thunder spor ayakkabılar ve Telfar tote çanta izledi.

BİZE ULAŞIN