Longines'in En Yeni Zarafet Elçisi: Regé-Jean Page

İsviçreli saat üreticisi Longines, aktör Regé-Jean Page'in en yeni Zarafet Elçisi olarak markaya katıldığını duyurdu. Page, sınırları ve kuşakları aşan zarafeti ve kalıpları yıkan doğal stil anlayışıyla dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi: 14.09.2021 14:31

Regé-Jean Page'in Netflix'in son derece başarılı Regency dönemi draması Bridgerton'daki Hastings Dükü olarak Emmy adayı olan performansı, tüm dünyadaki izleyicileri büyüledi. Oyunculuğuyla dünyanın en beğenilen sanatçılarından biri haline gelen Page, küresel çapta övgü topladı. Emmy Ödülleri ve Screen Actors Guild Ödülleri gibi birçok organizasyonda bireysel kategorilerde aday gösterilen aktör, NAACP Image Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Şimdi de Longines Zarafet Elçisi olarak ilan edilen İngiliz aktör hakkında markanın CEO'su Matthias Breschan büyük bir heyecanla şöyle konuştu: "Regé-Jean gibi yetenekli, tavrı ve duruşu olan bir oyuncuya rastlamak çok nadirdir. Bugüne kadar halihazırda birçok şey başardı ve bunun muhteşem bir kariyerin sadece başlangıcı olduğu aşikar. Regé-Jean'in zarafeti yeniden tanımladığını söyleyebiliriz. Longines ailesi olarak hepimiz onu aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz."

Regé-Jean Page de bu ortaklığı dört gözle bekliyor. Longines'e duyduğu hayranlığı anlatan Page, "Nedeni oldukça basit, gerçekten. Longines çok güzel saatler üretiyor. Dünyaya güzellik getiren şeylerle çalışmak, çok özel bir şey," dedi.



Regé-Jean'in yaklaşan projeleri arasında başrol olarak Paramount Pictures'ın ses getiren filmi Dungeons and Dragons yer alıyor. Regé-Jean son dönemde de Joe ve Anthony Russo'nun Netflix için yönetmenliğini yaptığı The Grey Men filminin çekimlerini tamamladı. İngiliz aktör daha sonra Paramount Pictures'ın yeniden yorumlayacağı Aziz filminde başrolü ve baş yapımcılığı üstlenecek.

Regé-Jean Page, Shonda Rhimes'ın 2018 yapımı hukuk dizisi For the People'da rol aldı. Emmy adayı olmuş dizi Roots'taki Chicken George rolüyle kendisini küresel seyirci kitlesine unutulamaz bir biçimde tanıttı. Beyaz perdedeyse en son, caz döneminde geçen bir aşk hikayesini anlatan, Amazon Studios yapımı ve Emmy adayı film Sylvie's Love'da rol aldı.

Başarılı aktör aynı zamanda TIME'ın, kendi alanlarında geleceği şekillendiren ve yeni nesil liderliği tanımlayan kadın ve erkekleri sıraladığı 100 Next listesinde yer aldı.

Yıllardır "Elegance is an attitude" / "Zarafet bir tavırdır" diyen Longines için bu sözcükler bir slogandan çok daha fazlasıdır. Peki, Regé-Jean Page kendini zarif olarak görüyor mu? İngiliz aktör gülümseyerek cevaplıyor, "Bu, cevaplaması zor bir soru! Bence zarif olabilirim. Kendimi bir zarafet standardına bağlı tutmayı seviyorum. Bu da belli bir bilinçle davranmak demek. Cömert olmak ve diğer insanlara faydalı olacak şekilde yaşamak, bunun bir parçası. Böylelikle dünyayı daha da güzelleştirebilirsiniz."

BİZE ULAŞIN