The North Face x Shantell Martin Koleksiyonuyla Tanışın

Yeniden Çizilen Çizgiler, Yeniden Tasarlanan Arşivler

Giriş Tarihi: 13.09.2021 14:39

New Yorklu sanatçının dikkat çekici tasarımları, bu zamana kadar tuvallerden okul binalarına birçok yeri süsledi ve her bir parça hem sanatçı hem de izleyiciler için benzersiz bir deneyim oldu.

Şu anda Shantell'in dikkati The North Face arşivlerine çevrilmiş durumda. The North Face arama ve kurtarma hattından ilham alan yeni koleksiyon, orijinal Shantell Martin imzasına sahip.

Yeniden tasarlanan parçalar yalnızca zorlukların üstesinden gelmenin önemini değil, aynı zamanda insanlığın iletişim kurma, topluluk oluşturma ve bunları yaparken aynı zamanda bireyselliği koruma arzusunu sembolize ediyor.

Bu çarpıcı koleksiyon, kadın arama ve kurtarma rüzgâr ceketi, Sherpa polar ve yırtılmaz rüzgâr pantolonu da dahil olmak üzere önemli parçaların üzerine yapılan orijinal baskıyı bünyesinde barındırmaktadır. Erkek arama ve kurtarma kapüşonlusu da dahil olmak üzere sade renk bloklu parçalar, eksiksiz görünümü tamamlamakta.

Shantell'in etrafındaki dünyayı keşfetmek ve anlamlandırmak için çizim yeteneğini bir araç olarak kullanması, yeni iş birliğini sergilemek için oluşturulan kısa filme ilham verdi.

Shantell ile ortaklaşa geliştirilen film, onun yaratıcı sürecini gözlemleyerek sanatsal akışı ile keşfin anlamı arasındaki ilişkiyi inceliyor. Shantell'in başkalarına kendi çevrelerini keşfetmeleri için ilham verebileceğine inandığı bir süreç:

"The North Face arama kurtarma arşivleri, sadece kendim için değil hem doğayla hem de çevrelerindeki dünyayla bağlantı kurma ihtiyacı hissedenler için de keşfin ne anlama geldiğini incelememde bana bir platform sağladı. Herkesin, bu çalışmanın hayata geçtiğini görmesi için heyecanlıyım!"

BİZE ULAŞIN