Dior Paris Saint-Germain'in resmi sponsoru oldu

Dior Erkek Koleksiyonları Artistik Direktörü Kim Jones, önümüzdeki iki sezon için Paris Saint-Germain futbol takımının kıyafetlerini tasarladı.

Giriş Tarihi: 06.09.2021 12:09

Dior erkek koleksiyonları artistik direktörü Kim Jones, önümüzdeki iki sezon için parıs saınt-germaın futbol takımının kıyafetlerini tasarladı. Günlük ve resmi giyim okazyonları için hazırlanan gardıropta yer alan görünümler, siyah ve lacivertin tonları ile çalışıldı. günlük giyim için tasarlanan görünüm, tümü Paris Saint-Germain logosunu ve "CD" baş harflerini taşıyan "Harrington" ceket, triko kazak ve polo yaka tişört ile birlikte, ikonik Dior motifinin vurgulandığı siyah deri Dior Explorer* ayakkabılardan oluşuyor. Formal giyim için tasarlanan görünümde ise kaşmir palto, ceket, gömlek ve pantolonun yanında Dior Timeless* siyah deri ayakkabılar yer alıyor. Tüm parçalar, Dior atölyelerinde çalışılan kusursuz işçiliği yansıtan incelikli detaylarla dikkat çekiyor.

Aralarında siyah damarlı deriden üretilen Saddle çantanın, Paris Saint-Germain logosuyla uyumlu jakar kravatın, çift taraflı kullanılabilen siyah ve lacivert renklerdeki kaşmir atkının ve kemerin yer aldığı; rafineliğin sembolü olarak ikonikleşen aksesuarlar ise takım için çalışılan her iki görünümü de kusursuz bir biçimde tamamlıyor.

*Syakkabıların iç tabanında, oyuncuların gümüş tonda işlenmiş forma numaraları yer alıyor.

BİZE ULAŞIN