The Merchant of Venice VINEGIA 21 Türkiye'de!

İtalya’nın en önemli niş parfüm markası The Merchant of Venice’in ‘VINEGIA 21’ parfümü Türkiye’de seçkin mağaza ve parfümeri merkezlerinde  satışa sunuldu.

Giriş Tarihi: 03.09.2021 15:13

Venedik'in 1600'ncü yıl dönümü dolayısıyla 2021 yılı boyunca düzenlenen kutlamaların resmi parfümü olan VINEGIA 21; oryantal, odunsu ve vanilya notaları ile sizi gizemli doğu gecelerine yolculuğa çıkarıyor.

Üst notaları Safran, Tarçın Kabuğu Laos Orpuru, Pralin ile uçan bir halı üzerinde muhteşem bir yolculukta olduğu gibi, muhteşem brokar, kadife ve damaskın zenginliğini, safran altınının tatlı bir şekilde örttüğü tarçın tozu ve gevrek pralinlerle keşfediyoruz. En değerli ağaçlar günbatımında ormanın muhteşem kokularını öne çıkarır Orta notalarında yer alan Ud ağacı, Sedir Ağacı Atlas Fas Orpuru, Akigala ağacı, Paçuli Endonezya Orpuru bulunan parfüm, alt notalarındaki büyülü bir sandal ağacı ile yoğun kremsi bir vanilya, mür ve tütsünün balzamik ve dumanlı notalarıyla yankılanıyor.

'VINEGIA 21' , yoğun, zengin, kadifemsi ve duysal bu koku, asla uyanmak istemediğiniz bir rüya, Venedik'in lagününe vuran güneşin son ışınları gibi parlayan gün batımı gibidir.

BİZE ULAŞIN