Kanye ''Donda'' Sahnesinde Neler Oldu

Geçtiğimiz hafta sonu, Atlanta'da Kanye West, merakla beklenen yeni albümü Donda'yı ikinci kez seslendirdi. Kanye'nin yeni evi haline gelen Mercedes-Benz Stadı'ndaki sahne, hazırlıkların her anıyla birlikte Apple Music'ten canlı yayınlandı. Gece, tören benzeri bir koro ile başladı ve Kanye, “It’s the kingdom and the power and the glory forever” söyledi.

Giriş Tarihi: 09.08.2021 14:40 Güncelleme Tarihi: 09.08.2021 15:24

BFA / Yeezy Media

Bu ayın başlarında ilk DONDA dinleme partisinden bu yana Kanye West, albümü bitirmek için Mercedes-Benz Arena'da yaşıyor ve geçtiğimiz hafta sonu rapçi, bitmiş albümünü başka bir performansla açıkladı. Albüm için bir ön sipariş de etkinlikten önce Apple Music'te satışa çıktı ve DONDA'nın 24 parçaya sahip olduğunu da o gece tüm dünya öğrenmiş oldu.

Kanye, markanın post-apocalpytic Sonbahar/Kış 2020 koleksiyonundan çivili Balenciaga ceketi ve botlar giydi. Stilini, stadyumun içindeki odasından da sergilenmişti. Daha önce Ye, Demna Gvasalia ile şovun yaratıcı direktörlüğü ve ürünler üzerinde çalışmıştı. Rapçi ayrıca herkesin beklediği GAP işbirliğinden siyah puffer ceket ve sahnede dansçılar tarafından da giyilen, üzerinde "DONDA" yazan kurşun geçirmez bir yelek giydi.


Gösterinin sonunda, Kanye sahneden indi ve sonunda albümün adını taşıyan annesi Donda'yı da gördük. Albümde Kim Kardashian ve çocuklarına atıfta bulunan Kanye'yi desteklemek için tüm ailesi de oradaydı. Kim ve çocukları her iki dinleme partisine de katıldılar.

Instagram

Şubat ayında Kanye'den boşanma davası açan Kim Kardashian, Donda'nın Atlanta'daki ilk dinleme partisine dört çocuğu ve kız kardeşi Khloé Kardashian ile birlikte katılmıştı. Kim ve çocuklar da ikinci Donda dinleme partisine katıldılar ve Kim, Kanye'ninkiyle eşleşen full-look siyah bir Balenciaga takım bile giydi.

BİZE ULAŞIN