Reebok Nano X1 Adventure ile Zorlu Açık Hava Koşullarına Hazır Olun

Reebok’ın resmi fitness ayakkabısı Nano X1, bu sezon antrenmanlarını salonlara sığdıramayan sporcuların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenilendi. Yeni Nano X1 Adventure koleksiyonu, zorlayıcı outdoor antrenmanlarında dayanıklı bir yol arkadaşı olmaya hazır.

Giriş Tarihi: 06.08.2021 17:10

Reebok, outdoor fitness antrenmanları sırasında sporcular performans desteği sağlamak üzere geliştirilen Nano X1 Adventure'u tanıttı. Yüksek dayanıklılık ve çok yönlülük odaklı tasarlanan yeni Reebok Nano X1 Adventure; sporseverleri, antrenmanlarını spor salonunun dışına taşımaya ve açık havanın keyfini çıkarmaya teşvik etmek için tasarlandı.

Arazi antrenmanlarından doğa yürüyüşlerine kadar her türlü açık hava macerasında üstün bir performans desteği sunan Nano X1 Adventure, streç yırtılmaz ve nefes alabilen sayasıyla üst düzey koruma ve rahatlık sunuyor. Yenilenmiş kauçuk dış taban, engebeli yüzeylerde maksimum çekiş sağlarken; tabanın ön kısmında kullanılan "Floatride Energy" teknolojisi, hızlı tepki veren hafif bir kullanım sunuyor. Anti-mikrobiyal iç astara sahip Nano X1 Adventure'da, doğaya uyumlu ve %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen elastik bağcıklar kullanıldı. Her yönüyle tam bir açık hava antrenman ayakkabısı olan Nano X1 Adventure; denge,hafiflik,hız ve dayanıklılığı bir arada barındırıyor.

BİZE ULAŞIN