Sokak modasının yeni ilhamı

Özgür ruhlar, güçlü stiller ve zamansız seçimlerle sokak modasının yeni ilhamı ve günümüz kahramanlarının yeni hikayesi Alexander St.

Giriş Tarihi: 05.08.2021 15:14 Güncelleme Tarihi: 05.08.2021 15:33

Özgürlüğe ve demokrasiye düşkünlüğü, yalnızca sevginin değil yaşam döngüsünün sembolü gülle olan aşk ilişkisi, sanatı ve bilimi himaye eden karizmatik kişiliğiyle tarihe adını yazdıran Makedonya Kralı Büyük İskender'den ilham alan yeni moda markası Alexander St., günümüz kahramanlarının stil kodlarını yazıyor.

Yeni neslin şık sokak giyim markası Alexander St. günlük hayatı yepyeni bir enerji, ideal dozda stil ve kültürle harmanlayan yaz koleksiyonunda; oversize tişörtler, polo yaka trikolar, şort mayolar, zamansız eşofmanlar, eşofman ceketler, triko şort ve gömlek seçenekleri cinsiyet ayrımı gözetmeyen, rahat ve iddialı stiller yaratıyor.

Giyim koleksiyonunun yanı sıra takı tasarımlarıyla da fark yaratan Alexander St.'in altın ve gümüş kaplama İskender yüzükleri, kalın zincirlerle kombinlenen madalyonlar, kolye ve bileklikler cool seçimler sunuyor.

Zamanın ruhunu yansıtan tasarımları ve stiliyle modayı özgürleştirirken, dünü ve bugünü yepyeni hikayelerle buluşturan, farklı stilleri karıştırıp kullanan

Alexander St., sokak modasının yeni tercihi olacak.

Alexander St. yaz koleksiyonuna alexander-st.com'un yanı sıra Yalıkavak Marina – Brandroom, Kanyon – Brandroom, Emaar Square Mall – Galeries Lafayette, House of SuperStep mağazalarında ulaşabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN