Prada İlkbahar/Yaz 2022 Erkek Koleksiyonunu Keşfedin

Prada, Milano Moda Haftası kapsamında İlkbahar/Yaz 2022 erkek giyim koleksiyonunu tanıttı.

Giriş Tarihi: 21.06.2021 12:57

Miuccia Prada ve Raf Simons, moda ütopyası ve gündelik gerçeklik arasındaki sınırlara, zamansızlığı ve trendi birleştiren bir koleksiyonla meydan okudu.

Prada İlkbahar/Yaz 2022 erkek giyim koleksiyonu Fondazione'deki Milan Deposito'nun yanı sıra İtalya'nın Sardinya kentinde, "yapay ve doğal" olarak çekildi.

Miuccia Prada koleksiyon hakkında şunları söylüyor; "Dünya çok karmaşık. Çok fazla karmaşık hale geldi. İnsan yaşamının özünü kaybedebiliriz. Bu, birkaç sezondur ilgilendiğim ve farklı şekillerde araştırdığımız bir fikir."

Koleksiyonun yaz havası, insan eserleri ve doğa kavramını birleştiren video ile güçlendirildi. Milano'daki Fondazione Prada'daki bir deponun içine kurulan kırmızı bir tünel, doğal çevreye açılan bir portal haline geldi ve Sardunya'nın kumlu plajlarına ve berrak sularına yol açtı.

Prada ayrıca, önemli bir deniz habitatı ve iklim değişikliğinin hafifleticisi olarak işlev gören bölgeye endemik bir deniz bitkisi olan 'Posidonia Oceanica' çayırlarının yeniden ağaçlandırılmasına yardımcı olmak için çalışan MEDSEA Foundation'ı desteklemek için çalışıyor.

BİZE ULAŞIN