Fendi İlkbahar/Yaz 2022 Erkek Koleksiyonuna Yakın Bakış

Silvia Venturi Fendi, İtalyan mimarisinin romantizmini Fendi İlkbahar/Yaz 2022 Erkek Koleksiyonuna getiriyor.

Giriş Tarihi: 21.06.2021 14:20

Silvia Venturini Fendi, İlkbahar/Yaz 2022 Erkek Koleksiyonu için renk efektleri ve orantıları üzerinde oynayan son derece çekici bir erkek gardırobu oluşturdu.

Hepimiz için zorunlu olarak küçülen bir dünyada Silvia Venturini Fendi, çalışma ortamından ilham aldı. Sanatçı Nico Vascellari'nin Fendi'nin İlkbahar 2022 Erkek koleksiyonunu betimleyen kısa filminin setinde yaptığı ön izleme sırasında, "Yakın ve tanıdık olanın uzak ve egzotik olan kadar ilham verici olabileceğine kuvvetle inanıyorum" dedi.

Fendi'nin Roma'daki genel merkezine ev sahipliği yapan Palazzo Della Civiltà Italiana, video için büyük set görevi gördü. Ayrıca Venturini Fendi'ye, son koleksiyonunun yaratılmasını derinden etkileyen Roma hakkında ayrıcalıklı bir gözlem noktası sundu.

Roma'nın en yüksek binalarından biri olan palazzo'nun tepesinden doğduğu şehre bakarken, oranlar ve perspektifler hakkında düşünmeye başladı ve Roma gökyüzünün farklı mevsimlerde değişen renklerini incelemenin yanı sıra odak noktası haline geldi.

Tasarımcı, gerçek hayatın ihtiyaçlarını yansıtan basit giysilere sadık kalırken, lüks, aynı zamanda hafif ve eğlenceli, heyecan verici bir gardırop geliştirdi.

Renkler önemli bir rol oynadı. Nötrler limon sarısı, limon, buz mavisi, leylak, fıstık yeşili ve şakayık pembesi ile yan yana getirilmiş, bazen soyut desenlerde karıştırıldı ve eşleştirildi.

BİZE ULAŞIN