Dockers® ile Stil Sahibi Babalar

Dockers®’ın fonksiyonel ve rahat parçalarıyla bu Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmek çok kolay.

Giriş Tarihi: 17.06.2021 11:43

Dockers®, bu yıl da stil sahibi babalar için en doğru hediye tercihlerini sunuyor. Nefes alabilen, inovatif kumaş yapılarıyla konfor ve şıklığı aynı anda gün boyu yaşatan Smart 360 LITE™ teknolojisi ile üretilmiş Dockers® 2021 yaz koleksiyonu her an her koşulda aktif olan babalara yalın ama şık bir görünüm sunuyor.

Sürdürülebilir keten kumaşlardan üretilen şort seçenekleri her an şık babalar için yazın vazgeçilmezi olacak. Ultimate Short, Modern Short ya da Pull On… Her biri birbirinden özel, doğa dostu ve zamansız stile sahip bu ürünler sadece Dockers® babanız için eşsiz bir tercih olacak!

Ketenin rahatlığı ve hafifliği ile dikkat çeken Smart 360 Flex Workday LITE da benzersiz bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımında öne çıkan teknik dokuları ve sportif detaylarıyla dikkatleri çekecek olan pantolonlar, bu yaz babaların enerjisini ve mutluluğunu kombinleriyle yansıtmalarına yardımcı olacak!

Peki ya babanızı Chino'lardan daha da geriye giden bir Dockers® ikonuyla yeniden tanıştırmaya ne dersiniz? Babanızın gardırobuna çeşitlilik getirecek, çok yönlülük esas alınarak tasarlanan kargo pantolonlar, her duruma uygun ve tümüyle fonksiyonel bir stil sunuyor.

BİZE ULAŞIN