Yeezy x Gap'in İlk Parçası Satışa Çıktı

Kanye West'in markası Yeezy ile ABD'li parekendeci Gap iş birliğinde hazırlanan koleksiyonun ilk tasarımı görücüye çıktı.

Giriş Tarihi: 09.06.2021 09:32

Yoğun beklentilerden sonra, Yeezy ve Gap şimdi 10 yıllık ortaklığın açılışını duyurdu. Sürpriz lansman Kanye West'in 44. doğum gününe denk geliyor.

Kanye West, merakla beklenen Yeezy Gap serisinin ilk parçasını tam anlamıyla gece yarısı satışa çıkarara hayranlarını şaşırttı. Rapçi ve tasarımcı, 44. doğum gününde Gap ile yaptığı hareketli işbirliğinden tek bir öğenin piyasaya sürülmesiyle ortaklığı resmen başlattı.

Ortaklık açıklandıktan bir yıl sonra, The Round Jacket adlı mavi bir şişme ceket Gap'in sitesinde satışa çıktı. Parça, West'in işlevsel ve fütüristik tasarım yaklaşımına uyum sağlamak için su emici geri dönüştürülmüş naylon kumaştan üretildi.

Eğer bu ceket size bir yerlerden tanıdık geliyorsa geçtiğimiz günlerde Kanye West'in üzerinde görüldüğünü söyleyebiliriz. 200 dolar fiyatla satışa sunulan YEEZY Gap Round Jacket, Gap'in web sitesinde Amerika Birleşik Devletleri'nde yalnızca bu sonbaharda gönderimi ayarlanmış olarak ön siparişe sunuldu.

BİZE ULAŞIN