Paris Erkek Moda Haftası Fiziksel Olacak

Paris Moda Haftası haziranda fiziksel erkek gösterileri için onaylandı.

Giriş Tarihi: 10.05.2021 11:08

Fransa, Covid-19 kısıtlamalarını kademeli olarak kaldırıyor ve bu, erkek giyimine yönelik Paris Moda Haftası'nın bu haziranda fiziksel şovlar ve sunumlar yapacağı anlamına geliyor. Fransa modasının yönetim organı Fédération de la Haute Couture et de la Mode'dan yapılan açıklamada, "Sıhhi durumun gelişimine bağlı olarak, fiziksel olaylar konukları belirli bir sağlık protokolüne göre karşılayabilir ve kamu yetkilileri tarafından henüz belirlenmemiş önlemlere uyabilir." denildi.

Şu anda, erkek şovları 22-27 Haziran tarihleri arasında planlanıyor, ancak resmi bir takvim 24 Mayıs'a kadar yayınlanmayacak. Diğer uluslararası moda haftaları gibi, Paris Moda Haftası da karantina ve seyahat edemeyen insanlarla birlikte küresel Covid-19 salgınının ardından dijital bir yaklaşım benimsedi.

Fransa şu anda üçüncü tecrit dalgasında ve mağazaların, sinemaların, tiyatroların ve müzelerin kafe, bar ve restoran teraslarıyla birlikte yeniden açılabileceği bir yeniden açılış takvimi hazırladı. Fransa ayrıca aşı dağıtımını genişletti.

Milano Moda Haftası'nın, İtalya'nın başka bir tecrit dalgasının ardından yeniden açılmasıyla birlikte fiziksel şovlar yapması bekleniyor. Henüz Paris Couture Week için bir onay yok, ancak Chanel bir couture şovu düzenleme planlarını çoktan duyurdu.

BİZE ULAŞIN