Kris Van Assche Berluti'den Ayrıldı

Belçikalı tasarımcı Kris Van Assche, Berluti'nin kreatif direktörü olarak görevinden ayrıldığını Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Giriş Tarihi: 22.04.2021 13:48

Berluti'nin Sonbahar / Kış 2021 "Birlikte Yaşamak" koleksiyonunun sunumunun ardından yaratıcı yönetmen Kris Van Assche, Instagram'da İtalyan moda evinden ayrıldığını duyurdu.

2018'den beri erkek giyim ve deri ürünleri markasına sanat yönetmeni olarak liderlik eden Belçikalı tasarımcı Van Assche açıklamasında;

"Berluti'de 3 yıl geçirdikten sonra, yaratıcı yönetmen olarak markadan ayrıldığımı duyuruyorum. Berluti'deki bu 3 yıl son derece yoğun geçti. Markanın DNA'sını, tarihini ve geleneğini, işçiliğini ve lüksünü çağdaş ve yaratıcı bir şekilde yeniden icat etmek ve yeniden biçimlendirmek kesinlikle bir meydan okumaydı ve covid'i çevreleyen tüm sınırlamalar ve kısıtlamalar yardımcı olmadı. Bu nedenle, yaratıcı ekibime sonsuz minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. nasıl olursa olsun her zaman mucizeler yaratmak için. Ne yaptığını, nasıl yapmak zorunda olduğunu biliyorsun ve bundan gurur duyabilirsin. Seninle ve bizimle kesinlikle gurur duyuyorum. Berluti'nin koleksiyonlarına yeni bir yaklaşımı olacak ve takvim, öğrendiğim her şeye karşı nazik hissediyorum ve geleceğin bana ne getireceğini dört gözle bekliyorum.Önümüzdeki haftalarda bazı projeleri bitirecek olsam da marka için yeni bir koleksiyon sunmayacağım. Geçen haftaki 'Living Apart Together 'koleksiyonu son olacak."

BİZE ULAŞIN