Louis Vuitton Ginza Namiki ile Işık Oyunları

Louis Vuitton 1981 yılından beri faaliyet gösteren Tokyo, Ginza’daki mağazasını baştan aşağı yenileyerek tekrar kullanıma açtı.

Giriş Tarihi: 23.03.2021 13:45

Tokyo'nun Ginza bölgesine konuşlanan Louis Vuitton Ginza Namiki mağazası, yenilenen çehresiyle mevcut lokasyonu iddialı bir şekilde dönüştürüyor. Alanında öncü, uzman mimarlar Jun Aoki ve Peter Marino tarafından estetik bir algıyla yeniden tasarlanan ve tamamıyla yenilenen bina, hem iç hem de dış tasarımıyla hayranlık uyandırıyor.

1981'den itibaren aynı köşede tüm gösterişiyle yükselen bina, son derece modern bir yaklaşımla su yansımalarını anımsattığı yeni görünümüyle adeta bir fenomen yaratıyor. Ayna cephesiyle şiirsel, eğlenceli ve göz alıcı bir tasarıma sahip olan bina en yeni koleksiyonların sergileneceği kalıcı pop-in alanları ile salonlara ayrılmış özel bölümlere ev sahipliği yapıp, en yüksek seviyede müşteri deneyimi yaşatıyor.

Ünlü şef Yosuke Suga'nın Maison ile ikinci kez iş birliği yaptığı ve Louis Vuitton için geliştirdiği çikolatalarının ilk serisinin; Le Chocolat V'nin Nisan sonunda dünya lansmanının yapılacağı Le Café V ile müşteri deneyimi doruğa ulaşıyor.

BİZE ULAŞIN