Bruno Mars, Lacoste ile Moda Dünyasına Adım Attı

Ünlü şarkıcı Bruno Mars, Fransız moda markası Lacoste ile ilk moda iş birliğini gerçekleştirdi.

Giriş Tarihi: 02.03.2021 09:36

Bruno Mars'tan Ricky Regal ile tanışın. Koleksiyon, Ricky Regal dünyasına Lacoste'un ikonik spor ve lüks karışımının lensinden hayat veriyor.

Moda koleksiyonu için Bruno Mars, Lacoste ile ikinci kişiliği adını verdiği "Ricky Regal" adını kullanarak çizgiyi yarattı. Koleksiyon, "yaşama arzusu ve girişimci bir Midas dokunuşu" ndan esinleniyor ve Mars'ın esrarengiz kişiliği ve farklı tarzı ile Fransız moda markasının spor ve lüks karışımı arasında köprü kuruyor.

İş birliği, Los Angeles'ta Lacoste'un kreatif direktörü Louise Trotter ile Mars'ın bir araya gelmesinin ardından başladı. Fransız markası, şarkıcının "hayal gücünü serbest bıraktıklarını" ve karşılığında Bruno Mars'ın "vermek için tüm sınırları zorladığını" açıkladı.

Mars, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Geçmişte işbirliği yapmam istendiği için çok şanslıydım, ancak her zaman yönergeler vardı. Lacoste, 'Bruno, ne istersen yapabilirsin' diyen ilk ve tek markaydı. moda evinden gelen böylesine yaratıcı özgürlüğe saygı duymak bir onurdu."

Lacoste x Ricky Regal koleksiyonu, marka tarafından "günlük spor lüksü" olarak tanımlanıyor ve erkekler ve kadınlar için bir dizi hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar içeriyor.

Tasarımlar, kadife, ipek ve pamuklu kumaşlarla 1970'lerin nostaljisiyle birleştirilmiş hardal sarısı, petrol yeşili, patlıcan moru, mercan kırmızısı ve batik gibi cesur renklerin renkli ve baştan çıkarıcı bir paleti sunuyor.

Lacoste'un kreatif direktörü Louise Trotter "Ricky Regal x Lacoste ile Bruno, Lacoste spor giyim mirası ile kendi baştan çıkarıcı tarzını birleştiren lüks bir spor giyim markası yarattı." diyor.

Lacoste x Ricky Regal koleksiyonu, 18 seçkin perakendeciden oluşan küresel bir ağ aracılığıyla 5 Mart'ta piyasaya sürülecek ve 8 Mart'tan itibaren seçili Lacoste butikleri ve lacoste.com'da satışa sunulacak. Fiyatlar 20 ila 180 pound arasında değişiyor.

BİZE ULAŞIN