78. Altın Küre'de Yıldızlar Bvlgari ile Parladı

Giriş Tarihi: 01.03.2021 14:21

"Music" filminin yıldızı ve Komedi/Müzikal dalında bu yılın en iyi kadın oyuncu adayı Kate Hudson, Altın Küre Ödülleri için BVLGARI'nin ikonik Serpenti koleksiyonundan mücevherler tercih etti. Çarpıcı güzel, her kulağında bir çift olacak şekilde iki çift beyaz pırlanta Serpenti küpe ve tek bir elmas küpe ile kendi benzersiz görünümünü yarattı. Safir yüzük ve pırlanta bileklikle görünümünü tamamlayan Hudson'ın üzerinde toplam 50 karat pırlanta ve neredeyse 15 karat safir bulunuyordu.

Aktör, şarkıcı ve bu yıl en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi orijinal şarkı dallarında çift adaylık sahibi Leslie Odom Jr., bu yılki Altın Küre Ödülleri için pembe altın detaylı çelik kasalı, beyaz kadranlı kahverengi timsah kayışlı BVLGARI Octo Roma saati, bronz B.zero1 yüzük ile eşleştirdi.

The Crown'ın yıldızı ve bu yıl Drama Dizi kategorisinde en iyi erkek oyuncu adayı Josh O'Connor 78. Altın Küre Ödülleri için siyah kadranlı çelik kasa BVLGARI Octo Finissimo saati tercih etti.

Bu geceki törenin aktörü ve sunucusu Christopher Meloni, 78. Altın Küre Ödülleri için siyah kadranlı ve siyah timsah kayışlı çelikten BVLGARI Octo Roma saati taktı.

BİZE ULAŞIN