Burberry Sonbahar 2021 Erkek Koleksiyonuyla Tanışın

Burberry'nin son podyum gösterisi markanın boş ve kapalı Londra amiral mağazasında çekildi ve yalnızca dijital Londra moda haftasının bir parçası olarak canlı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 23.02.2021 11:13

Riccardo Tisci, kıyafetler hakkında modası geçmiş bir düşünme biçimini temsil ettiği için herhangi bir görünen çelişkiye omuz silkti, "Akışkanlık, genç nesil için gerçekten önemli bir kelime" dedi.

Tisci, Londra moda haftasında yalnızca erkek giyimini göstermenin Burberry'yi kadınlıktan uzaklaştırdığı varsayımını da çürüttü. Kadınlığın çekiciliğinin artık kadın giyimiyle sınırlı olmadığını söyledi. "Aslında Burberry'yi daha duygusal, daha yumuşak yapmak istiyorum. Bunu erkek giyiminde yaparak çok güçlü bir şekilde ifade edebileceğimi düşünüyorum."

Yakın tarihli bir Burberry kampanyasında rol alan futbolcu Marcus Rashford ile yapılan yardım ortaklığı, şirketin erkek giyiminin görünürlüğünü artırdı. Şimdi tüm satışların yarısını oluşturuyor.

Burberry'ye göre 2021'in olmazsa olmazları arasında "Eşlik", "özgürlük" ve "harika dış mekan" var. Modeller, katlanmış battaniyelerle birlikte kamp sırt çantaları taşıyordu. Bazılarının omuz askılarının arkasına şemsiyeler yerleştirilmişti.

Tisci , 1920'lerde İngiltere'deki gençler arasında popülerlik kazanan ilerici, açık hava ormancılık gruplarının ruh halini uyandırmak istediğini ve erken çevre ilkeleri etrafında odaklanan alternatif yaşam tarzlarını araştırmak istediğini söyledi.

Canlı bir moda haftasının "tutkusunu" özlemiş, gelecek sezon şovların geri döneceğini umuyor. "Sadece beklememiz ve neye izin verildiğini görmemiz gerekiyor. Ama Trafalgar Meydanı'nda veya Buckingham Sarayı'nda bir podyum gösterisi yapmayı hayal ediyorum" diye şaka yaptı.

BİZE ULAŞIN