DJ Khaled duyurdu: CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death"

DJ Khaled, geçtiğimiz gün 2021 CLOT x Nike Air Max 1 “Kiss of Death” modelini Instagram'da tanıttı.

Giriş Tarihi: 05.02.2021 13:47 Güncelleme Tarihi: 05.02.2021 13:48

Damla Yüce

Geçen yıl ortaya çıkan söylentilerin ardından DJ Khaled, geçtiğimiz gün 2021 CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death" modelini Instagram'da tanıttı. Başarılı müzik yapımcısı aldığı sneakerların fotoğrafını paylaştı ve gelecek sürümü ilk alan kişi olduğunu belirtti.

CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death" orijinal sürümü, 2006 yılında Çin'in ilk spor ayakkabı butiği ACU'nun açılışını kutlamak için tasarlanmıştı. CLOT kurucuları Edison Chen ve Kevin Poon'un Doğu ile Batı arasında köprü kurma misyonunu etkili bir şekilde başlatan ayakkabı, eski "Qi" kavramı etrafında şekilleniyor.

Sneakerların 2021 sürümü, yılan derisi ve devekuşu detaylı süet ağırlıklı "Bej / Derin Kırmızı / Turuncu Blazer" renk düzenine devam edecek gibi görünüyor. Aşağıdaki yarı saydam kauçuk dış tabanın altında devam ettirilen ayak refleksolojisine sahip iç taban tasarımını ortaya çıkaran şeffaf bir tasarıma sahip.

Catch DJ Khaled, 2021 CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death" re-release sürümünün bu Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN