H&M x Hector Bellerin kapsül erkek koleksiyonu geliyor

H&M, futbolcu Héctor Bellerín ile bir kapsül koleksiyon başlatıyor.

Giriş Tarihi: 03.02.2021 11:54 Güncelleme Tarihi: 04.02.2021 13:01

H&M, futbolcu Hector Bellerin ile kapsül erkek koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Büyük beden gömlek, kullanışlı parkalar ve grafik tişörtleri gibi 90'lardan ilham alan spor kıyafetleri içeren ürün yelpazesi, "sürdürülebilirliği ve stili" zorlamayı hedefliyor.

H&M'e göre tüm malzemeler sürdürülebilir bir şekilde tedarik edildi ve Bellerín her aşamada tasarım sürecine derinden dahil oldu. İspanya'dan gelen Londra merkezli Arsenal oyuncusu, birçok taraftar arasında bir stil ikonu olarak görülüyor ve daha önce Louis Vuitton SS20 pist şovunda yer almıştı.

Bellerín, yaptığı açıklamada "Koleksiyonun rahat ve hafif olmasını ve toprak renklerinin doğadan ilham almasını istedim" dedi. Sürdürülebilirliğe gelince, H&M organik pamuk kaynaklı veya tekstil üretim atıklarından geri dönüştürülmüş lifler kullandığını söyledi. Naylonlar ve polyesterler geri dönüştürülürken, viskon elyaflar sürdürülebilir kaynaklardan geliyor.

H&M Erkek Giyim Tasarım Başkanı Ross Lydon yaptığı açıklamada, "Héctor Bellerín, erkeklerin tarzını yeniden tanımlayan ve olumlu değişimi savunan neslin lideri. H&M'deki herkes, Héctor by Edition by Héctor Bellerín'i koleksiyonu için işbirliği yapmaktan çok mutlu." dedi.

BİZE ULAŞIN