Esquire Kış 2020 çıktı!

Giriş Tarihi: 28.12.2020 14:08
Yeni bir yıl için notlar

Tüm dünyayı derinden etkileyen, bizi karantinayla tanıştıran koronavirüs salgını devam ederken her birimiz en iyi bildiğimiz işleri yapmaya devam ettik; bizleri ayakta tutan bu! Bir yandan da fiziksel etkinliklerin bir kısmı gerçekleşemese de özellikle moda dünyası hızını kesmedi. Kendi içimize döndüğümüz bu dönemde biz de sizi olan bitenden haberdar etmek, dergiyi okuduğunuz zamanı iyi geçirmenizi sağlamak üzere sıvadık kollarımızı.

Kış sayımızın kapağında çiçeği burnunda baba ve Türkiye'nin büyük yıldızı Kenan İmirzalıoğlu var. İmirzalıoğlu, uzun zaman sonra verdiği kapak röportajında sorularımızı ve hayatının yeni dönemini tüm samimiyetiyle yanıtladı. Dev yönetmen Francis Ford Coppola, ailesiyle geçirdiği karantina günlerini, Lewis Hamilton 2020 şartlarına rağmen süren başarısının arka planını anlatırken Hayattan Ne Öğrendim bölümümüzde Jim Carrey, Giorgio Armani ve Mustafa Pilevneli karşılayacak sizi. Sorularımıza mimikleriyle yanıt veren isim ise "Naim" filmiyle parlayan oyuncu Hayat Van Eck.

Stil, moda, bakım ve saat sayfalarında en yeni trendleri konu ettik. El yapımı ayakkabıların merkezi Santoni'nin atölyesine girdik, Paul Smith'in 50. yılını çocukluk fotoğraflarından bugüne objelerle inceledik, Virgil Abloh ile lüks sokak modasını irdeledik. İstanbul'un centilmenleri ile Centilmenlik Stili bir diğer konumuz. Yani ilham veren her şey yine radarımızda. Hepinize güzel bir 2021 yılı dileriz

BİZE ULAŞIN