Gabriela Hearst, Chloé'nin Yeni Kreatif Direktörü oldu

Chloé'nin yeni kreatif direktörü Gabriela Hearst oldu.

Giriş Tarihi: 08.12.2020 09:36 Güncelleme Tarihi: 08.12.2020 13:29

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle Chloé'deki görevinden ayrılan Natacha Ramsay-Levi sonrasında kimin geleceği belli oldu. Başarılı tasarımcı Gabriela Hearst Chloé'nin yeni kreatif direktörü olarak göreve başladı.

Uruguay doğumlu, New York merkezli tasarımcı, kendi adını taşıyan markasıyla Natacha Ramsay-Levi'nin yerini aldı ve Stella McCartney, Phoebe Philo, Clare Waight Keller ve kurucu Gaby Aghion dahil olmak üzere Fransız lüks markasına yön veren saygın bir kadın tasarımcı grubuna katıldı.

Hearst yaptığı açıklamada, "Chloé gibi sevilen bir markadaki bu fırsat için, Natacha Ramsay-Levi ve ondan önce gelen ve Gaby Aghion'un amaca yönelik vizyonunu geliştirmeye yardımcı olan diğer tüm olağanüstü tasarımcılara minnettarım. Riccardo Bellini'nin liderliğinde çalışma fırsatı için heyecanlıyım ve onu sosyal olarak bilinçli ve çevremizle dengeli bir iş yaratma taahhüdünde destekledim. Bu güzel vizyonun yaratıcı ve hesap verebilir yollarla hayata geçirilmesine yardımcı olmak için Chloé ekibiyle birlikte çalışabildiğim için de minnettarım." dedi.

BİZE ULAŞIN