Balenciaga'dan video oyunu

Balenciaga Sonbahar 2021 koleksiyonunu sergilemek için bir oyun yarattı ve herkes oynayabilir.

Giriş Tarihi: 08.12.2020 11:46 Güncelleme Tarihi: 10.12.2020 10:44

Sürükleyici moda şovlarının ustası Demna Gvasalia, "Afterworld: The Age of Tomorrow" adlı bir video oyunuyla en son Balenciaga koleksiyonunu ortaya çıkardı.

Balenciaga her zamanki havalı karakter kadrosunu 2031 dolaylarında New York City'ye götürüyor. Yanıp sönen dronlar ve havaya yükselen ve gökyüzüne doğru dönen 7 numaralı otobüsler. Yıl 2031. Şehirler, uzayda bükülebilen ve büyük boy pufferlarda avatarlar ve iç dünyalara pencerelerdeki antika perdeleri andıran parçalanmış kotlarla doldurulan uçan otobüslerin geçtiği beton ormanlar bunların hepsi Balenciaga'nın video oyunu içerisinde...

Distopik geleceğe açılan kapı olarak alışveriş mi? Balenciaga'ya hoş geldiniz, Sonbahar 2021: Koleksiyon Video Oyunu.

Demna Gvasalia, yüz yüze bir pist şovu yerine, Balenciaga için Sonbahar 2021 koleksiyonunu devam eden kilitlenmeler sayesinde büyük bir destek elde eden sosyal mesafe dostu bir aktivite kullanarak sundu: video oyunları.

Afterworld: The Age of Tomorrow başlıklı moda gösterisi, oyuncuyu 2031'de geçen alegorik bir maceraya sokuyor. Oyunlaştırılmış gelecek, insanların farklı bölgelerde ilerlemek için görevleri tamamlamasını gerektiriyor. Kazandıktan sonra - ki bu garantili sonuçtur - ödül, sanal bir ütopyada geçen gerçek hayattan bir nefes egzersizidir.

Balenciaga'nın video oyununu oynamak için tıklayın

BİZE ULAŞIN