Zendaya, Valentino ailesine katıldı

“Euphoria” dizisiyle 47. Emmy Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Zendaya Valentino’nun yeni yüzü oldu.

Giriş Tarihi: 07.12.2020 17:17 Güncelleme Tarihi: 08.12.2020 11:47

Zendaya, Pierpaolo Piccioli yönetimindeki Valentino ailesine dahil oldu. 2020 Emmy Ödülleri'nde Euphoria'daki rolüyle 'Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan yıldızın, moda evinin yeni sezon kampanyalarının yüzü olarak yer alacağı açıklandı.

Valentino Kreatif Direktör Pierpaolo Piccioli bu haberi duyururken Zendaya hakkında "Valentino'nun bugün sahip olduğu değerleri mükemmel bir şekilde temsil ediyor. Kendini, değerlerini ve neslini ifade etmek için yeteneğini ve çalışmalarını kullanan güçlü ve sert bir genç kadın" diyor.

Zendaya kampanya görsellerinin birinde Valentino'nun Garavani Roman Stud aksesuarlarını kavrarken fırfırlı beyaz bir elbiseyle görülürken, diğer bir fotoğrafta dantel işlemeli, omuzdan çıkarılmış bir elbiseyle yer alıyor. Ünlü yıldız, moda evinin 2021 Günlüğünden bir dizi görselle geliyor.

Zendaya yaptığı açıklamada, "Valentino'nun yüzü olarak seçilmekten onur duyuyorum. Pierpaolo ve tüm Valentino ailesiyle bu muhteşem işbirliğine başladığım için çok heyecanlıyım" dedi.

Aktris moda dünyasında amatör değil, Bulgari ve Lancome gibi markalar için kamera karşısına geçen Zendaya, Tommy Hilfiger ile de kendi giyim hattı üzerinde işbirliği yapmıştı.

BİZE ULAŞIN