Louis Vuitton I (RED) Trainer

Louis Vuitton, 2006’da Bono ve Bobby Shriver önderliğinde kurulan, AIDS ile mücadeleye yönelik, kar amacı gütmeyen kuruluş (RED) ile iş birliğinin devam ettiğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Giriş Tarihi: 30.11.2020 13:36

Louis Vuitton, (RED)'in faaliyetlerini, Louis Vuitton I (RED) Trainer ile gururla destekliyor.
(RED)'e destek amacıyla satılan her spor ayakkabı sayesinde, AIDS ile Savaş Küresel Fonu'na doğrudan 200$ bağışlanıyor.

İlk kez, Louis Vuitton Erkek Artistik Direktörü Virgil Abloh tarafından, 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda sunulan spor ayakkabılar, kısa sürede erkek modasında kalıcı bir etki bırakmayı başardı. Basketbol ayakkabılarından esinlenerek tasarlanan bu model, beyaz deri üzerine parlak kırmızı şeritler ve kabartmalı Monogram detayları ile nostaljik bir rüzgar estiriyor. Yenilikçi bir bakış açısıyla Maison'un kodları ile süslenen LV Trainer, (RED)'in imzalarını ve güçlü mesajlarını gururla taşıyor.

Louis Vuitton I (RED) spor ayakkabıları 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren seçili Louis Vuitton mağazalarında satışa sunulacak.

(RED) Hakkında
İsmini acil durumu sembolize eden kırmızıdan alan (RED), 2006 yılında kurumları ve insanları AIDS'e karşı savaşmaya yönlendirmek için kuruldu. Günümüzde COVID-19, AIDS için verilen mücadelenin ilerleyişini tehdit ettiğinden, (RED) iki ölümcül pandemi olan COVID-19 ve AIDS için, dünyanın en ikonik markaları ile iş birlikleri yapıyor. Bu iş birliklerinden doğan (RED) temalı ürünlerin satışından sağlanan geliri Küresel Fon'a aktararak mücadeleye destek veriyor. (RED)'in iş birlikçileri; Alessi, Amazon, Apple, Balmain, Bank of America, Beats by Dr. Dre, Calm, Claro, Durex, eos, Girl Skateboards, Louis Vuitton, Montblanc, Mophie, NetJets, NTWRK, Primark, Salesforce, Starbucks, Telcel, Therabody, U-Mask ve Vespa. Merck/MSD ve Roche ise (RED)'in destekçileri arasında yer alıyor.


(RED), özellikle ve öncelikli olarak Esvatini, Gana, Kenya, Lesotho, Ruanda, Güney Afrika, Tanzanya ve Zambiya'daki HIV/AIDS salgını ile mücadeleye destek olmak adına Global Fon'a bugüne kadar 650 milyon dolar bağışta bulundu. (RED) tarafından desteklenen Küresel Fon bağışları ile korunma, tedavi, bakım hizmetleri, danışmanlık, HIV testi ve bakım servisleri ile 180 milyon kişinin hayatına dokunuldu. Günümüzde (RED) bu fon ile söz konusu programlara desteğini sürdürürken, aynı zamanda fonun dünyanın en korunmaya muhtaç kesimlerinde COVID-19'un etkisini azaltmaya yönelik sağlık hizmetlerinin sağlanması adına kullanılması için çalışıyor.

BİZE ULAŞIN