Tom Ford Bitter Peach

Giriş Tarihi: 21.10.2020 14:44
'' Belirgin bir şekilde tatlı ve tehlikeli bir şekilde şehvetli, Bitter Peach karanlığın içinde süzülürken hisleri teninize yansıtır. Şeftalinin baştan çıkarıcı etkisini doğadan ilham alarak yansıtır.'' - TOM FORD

Tom Ford, Private Blend ailesinin en yeni üyesi Bitter Peach'i sunar. Bitter Peach , baştan çıkarıcı cazibesini içeriğindeki nektarın enerjisinden alıyor. Baştan çıkarıcı tatlılığı kokuya bağımlılık yapıcı bir doku kazanıyor.
Baş döndürücü koku şeftali ve Sicilya'nın kan kırmızısı portakal yağı ile açılıyor ve bu içerikler kokuya tatlılık kazandırıyor. Kakule yağının baharatlı yapısıyla koku baştan çıkarıcı bir etki yaratır.



Kalp notası, güneş çiçeği ve Davana yağının karşı konulmaz birleşimi ile açılıyor. Rum özü ve Konyak yağı ile harmanlanıyor. Yasemin, zambak özü kokunun arzulanmasını sağlıyor.

Sandal ağacı özü, benzoin ve cashmeran ile birleşerek zengin bir baz notası oluşturuyor. İçeriğindeki vanilya, tonka çekirdeği özü ve paçuli yağı Bitter Peach'in bağımlılık yapıcı etkisini arttırıyor.

Tom Ford Bitter Peach şişesi son derece zarif ve elegan detaylar ile dizayn edilmiştir. Hem tatlılığı hem de başttan çıkarıcılığı yansıtan 50 ml şişe transparan yapısıyla, derin ve boyutlu bir görüntü kazanır. Muhteşem 250ML dekanter kullanıcıların evinde yumuşak şeftali tonlu kusursuz bir dekor oluşturabilecek şekilde tasarlanmıştır.

BİZE ULAŞIN