jaden Smith x New Balance işbirliği: Vision Racer

Giriş Tarihi: 14.07.2020 15:26

Yazı: Damla Yüce

Smith ailesi 2020 yazında magazin dünyasını çalkalandıran "gönül işleri" ile meşgul olsa da Jaden Smith, ilk imzası olan New Balance silueti: Vision Racer'ı sunarak kendi yolunu çizmeye devam ediyor. Smith ailesinin en genç erkeği Jaden'ın en sevdiği New Balance, yani 1700 ve X-Racer'ın silüetlerini barındıran Vision Racer, NB mirasını çekici bir stil ve Jaden'in imzalı dramatik yetenekleriyle birleştiriyor.

Cesur bir "Dalgalı Bebek Mavisi" renk ile çıkan ayakkabının ana tasarım özelliği ise orta tabanının abartılı proporsiyonları. Üç dikdörtgen bloğa bölünmüş olan bu kalın taban, hem 1700 hem de X-Racer'ın elementlerine dokunan bir file ile birleşiyor. En dikkat çeken özelliği ise yarı şeffaf tabandaki, Smith'in SYRE ve ERYS albümlerindeki blok yazı tipi ile pembe ((VISION)) yazısı.

Sneaker'ın ortopedi dostu olması dışında dikkat çeken bir detay ise kullanılan tüm malzemelerin vegan dostu olması. Tamamı geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen yeni sneaker modelinin, çevre konusunda oldukça duyarlı olduğunu bildiğimiz Jaden Smith'i ile birebir özdeşleştiğini görebiliyoruz.

Jaden Smith x New Balance Vision Racer, 24 Temmuz'da New Balance web mağazasında satışa sunulacak.

BİZE ULAŞIN