Louis Vuitton’un babalar günü seçimi

Louis Vuitton babalar gününü şık, eklektik erkek koleksiyonlarıyla kutluyor.

Giriş Tarihi: 19.06.2020 09:32 Güncelleme Tarihi: 22.06.2020 11:16

Louis Vuitton Babalar Günü için çoktan hazır. Marka; giyim, deri ürünler, ayakkabı, parfüm ve aksesuarlardan oluşan geniş skaladaki koleksiyonlarını Maison'un stil kodlarına uygun olarak yeniden yorumluyor. Louis Vuitton'un Artistik Direktör Virgil Abloh tarafından yaratılan simgesel parçalar, Maison'un koleksiyonlarının çok yönlülüğünü ortaya koyuyor.

Klasik parçalarda öne çıkanlar; dana derisi kemer koleksiyonu, LV Catch Yuvarlak güneş gözlüğü. Gaston Etiketli El Çantaları Maison'un ikonikliğini kutluyor. Ayrıca bu sezon Louis Vuitton, Virgil Abloh koleksiyonlarının imza renklerine saygı gösteren bir gökkuşağı versiyonunu tanıttı. Jacques Cavallier Belletrud'ın, cildin üzerinde yaydığı erkeksi enerjiyle nefes kesen beş istisnai kompozisyon ise denemeye değer.

Giyim tarafında ise Maison'un koleksiyonlarının çok yönlülüğünü, örneğin Camo Monogram özelliğine sahip klasik bir kesimdeki yün ve ipek paltoyu gösteriyor. Daha klasik bir görünüm için Maison, tüylü gri kaşmir mürettebat kesimi öne çıkarmış. Daha birçok farklı model ürün Babalar Günü için sizin seçiminizi bekliyor.

BİZE ULAŞIN