Bu Hawaii Gömleği havalı, değil mi?

Baskılılar evet. Renkli ve canlılar, kesinlikle! Ama bir yaz düğününde, açıkhava toplantılarında, kokteyllerde, sahilde şekerleme yaparken üstünüzde bu gömlek olabilir.

Giriş Tarihi: 19.06.2020 08:30 Güncelleme Tarihi: 19.06.2020 08:31

Bu unisex, bol dökümlü ve ustaca desenli gömlekler kafa karıştırıyor. Çünkü bu gömlekler eğlenceli olmaya çalışmadan eğlenceliler. Bu, onların doğasında var. Bilirsiniz aşırı yıkanmış olmasına rağmen yılda bir kez ortaya çıkan, dikkat çekmek için ölen renkli ve komik gömleklerden değil.

Eğer varsa bir Hawaii gömleğiniz bu muhtemelen ondan daha güçlü. "Daha güçlü" dediğimde, Schwarzeneger'in gücünü kastetmiyorum, yani Charmin Ultra güçlüyü kastediyorum. Muhtemelen, giyilen Hawai gömlekleri - ister adı duyulmamış ister büyük bir tasarımcıdan gelsin - oldukça incedir. Ve sezon kapanışına kadar onları aynı rotasyonda tutamazsınız. Fakat aslında onlardan beklenen sizi Eylül ayına taşımasıdır.

Daha kalın bir gömlek, açık bir şekilde giymeyi planlamıyorsanız bile, bu ayarın ne kadar rahat olduğuna bağlı olarak, faniladan kurtulmanızı sağlar.

İtalyan işçiliğini ve ustalığını temsil eden Falconeri'nin yaz koleksiyonu kaliteye önem veren, zevkli ve şık babalara hitap ediyor. Ultralight ve Silk Cotton gibi erkek ürünleriyle dikkat çeken Falconeri, yazın özgür ruhunu tasarımlarına yansıtıyor.

BİZE ULAŞIN