"İyi" ve "Kötü"nün işbirliği: One Piece x Puma LQD CELL

Devam eden PUMA ve One Piece işbirliğinin son üyesi CELL VENOM'un ardından yeni bir model manga severlerin beğenisine sunuldu.

Giriş Tarihi: 12.12.2019 10:37 Güncelleme Tarihi: 12.12.2019 11:37

Haber: Damla Yüce

Devam eden PUMA ve One Piece işbirliğinin son üyesi CELL VENOM'un ardından yeni bir model manga severlerin beğenisine sunuldu.



PUMA x One Piece ikilisi, manga serisinin özünde devam eden iyilik ve kötülük savaşından ilham alan bir LQD CELL silüetini yeniden canlandırdı.

CELL ENDURA gibi, LQD CELL de dizinin ana karakterleri ile titizlikle senkronize edilmiş görsel ipuçlarını kullanıyor. Luffy'nin çizdiği korsan bayrağı tasarımı, spor ayakkabının tabanındaki Luffy ve korsan bayrağı tasarımı ile sneaker'ın üst yüzeyindeki beyaz tonaj ve kırmızı burun çizgileri ile dengeleniyor.

Ayakkabı yüzeyi "iyi" tarafı yansıtırken, flaş ışıkla bakıldığında ortaya çıkan imgeler ile "kötü" taraf vurgulanıyor. Yarım buçuk tabanlık ve tamamlayıcı bir kutu, bu motifin altını çizer ve ikincisi, düz beyaz panelli seri yaratıcısı Eiichiro Oda'nın eseridir. Yarım-yarım tasarlanan kutu ise, manga serisinin yaratıcısı Eiichiro Oda'nın eseri. 「善」と「悪」が一つに宿る (İyi ve kötü birlikte yaşar)

LQD CELL sneakerlar 13 Aralık'ta PUMA'nın Japonya web sitesinde satışa çıkacak ve 16.000 JPY (yaklaşık 150 $ dolar) değerinde piyasaya sunulacak.

BİZE ULAŞIN