Vans, Yeni Yılı Özel Disney Tim Burton “The Nightmare Before Christmas” Sk8-Hi Modeli ile Kutluyor!

Vans ve Disney, yılbaşı döneminde sevilen The Nightmare Before Christmas görselleri ile tasarlanmış yeni koleksiyonu için bir kez daha bir araya geliyor.

Giriş Tarihi: 11.12.2019 12:17

Vans ve Disney, yılbaşı döneminde sevilen The Nightmare Before Christmas görselleri ile tasarlanmış yeni koleksiyonu için bir kez daha bir araya geliyor. Bu özel Sk8-Hi modeli, Jack'in Christmas Town'ı keşfetmesine adanmış tasarım detayları ile bir kez daha sevenleriyle buluşuyor.

Vans, Jack Skellington'ın kendisini Noel Şehrine götüren Tatil Kapılarına rastladığı Tatil Ormanlarına yaptığı geziyi yeniden canlandırıyor. Vans'in Sk8-Hi modeli, Jack Skellington'ın "What is this?" isimli kült parçayı seslendirdiği sahneden görseller sunuyor.

Sk8-Hi'ın kırmızı ve siyah süet renkleri beyaz kontrast dikiş detaylarıyla tamamlanıyor. Mavi kanvas yan paneller Jack Skellington'ın Noel ışıklarına hayran kalışını resmederken, diğer taraftaki görsel ise kardan adamla ilk kez karşılaşma sahnesine gönderme yapıyor. Sk8-Hi modeli, tabanındaki yılbaşı ağacı baskısı, altın metal halkalar, kırmızı ve siyah bağcıklar ve kırmızı şerit ile detaylandırılıyor.

BİZE ULAŞIN