Louis Vuitton erkek mücevher koleksiyonu

Louis Vuitton, erkek mücevher koleksiyonu ile eski köye bir yeni adet daha getirdi.

Giriş Tarihi: 09.11.2019 15:41 Güncelleme Tarihi: 11.11.2019 13:51

Mark McMahon

Geçen yılki ilk koleksiyonundan bu yana Virgil Abloh'un Louis Vuitton'daki hızlı yükselişi, çoğu kreatif direktöre nasip olmayacak şekilde devam ediyor. Bu yükselişin nedenlerinden biri, Abloh'un sokak giyim ile yüksek modanın nasıl yönlendirilebileceğini anlamış olması. Abloh'un stratejisi baştan beri Louis Vuitton sözlüğüne kendi kelimelerini eklemekti. Defilelerindeki "tasarımcı" ve "Milenyum kuşağı" gibi anahtar kelimeler; Abloh'un bakış açısını ve anlayışını kusursuzca yansıtırken, lüks modayı genç jenerasyon için yeniden tanımlayıp, Milenyum kuşağını lüks markayla yakınlaştırdı.

Fransız modaevinin güncellenmiş sözlüğünün gerçek hayattaki karşılığı, kısa süre önce tanıtılan yeni mücevher koleksiyonunda görülebilir. Erkeklere özel tasarlanan Material Boy, hem cesur detayları hem materyalleri hem de kullanılan tekniklerle öne çıkan kolye, bileklik ve yüzüklerden oluşuyor. Koleksiyonda, hip-hop'tan kaykaya birçok popüler kültür akımının vazgeçilmezi olan kalın zincirlerden esinlenen yeni Louis Vuitton zinciri ile tanışıyoruz.

Tıpkı erkek mücevherlerine, özellikle de kalın zincir kolyelere öncülük eden Amerikalı hip-hop sanatçıları Big Daddy Kane, LL Cool J ve Puff Daddy gibi Louis Vuitton koleksiyonu da alabildiğine gösterişli ve havalı. Şu bir gerçek ki, erkekler mücevher kullanma konusunda eskiye göre daha rahatlar. Ayrıca bir zamanlar rock ya da spor yıldızlarının giyim koduna dahil olan mücevher demokratikleşerek herkes için ulaşılabilir hale geldi. Cesur ve moda takipçisi tüm erkekler için Louis Vuitton koleksiyonu hem dikkat çekici hem de anlamlı modern mücevherler sunuyor. Monogramlı paladyum detaylar, sanatsal bir tavırla metal tasarımlara serpiştirilmiş. Daha radikal seçenekler ise gökkuşağı renklerinde taşlar ve minelerle süslü mücevherler. Bir bütün olarak Material Boy, altın ve pırlantalarla Liberace gibi ihtişamlı ya da sade mühür yüzüğüyle Prens Charles gibi yalın olma şansı tanıyor.

BİZE ULAŞIN