Lewis Hamilton, Tommy Hilfiger'ın yeni marka elçisi oldu!

Dünyanın en başarılı yarışçıları arasında yer alan Lewis Hamilton, ilkbahar 2018 sezonundan itibaren Tommy Hilfiger erkek dünyasının global marka elçisi oldu.

Giriş Tarihi: 15.03.2018 15:59 Güncelleme Tarihi: 16.03.2018 12:18

İngiliz Formula 1 pilotu ve dört kez Formula One® Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton, İlkbahar 2018 sezonundan itibaren Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored ve Tommy Hilfiger Erkek Giyim, İç Giyim ve Mayo dahil tüm Tommy Hilfiger erkek koleksiyonlarının global marka elçisi oldu. Tommy Hilfiger'ın güçlü erkek giyim mirasını ileriye taşıma stratejisini ve taahhüdünü yansıtan iş birliği, erkek giyim faaliyetlerinin küresel ölçekte büyümesini desteklerken gelecek nesilleri markaya çekecek.

Tommy Hilfiger iş birliğinden duyduğu heyecanı, "Lewis'in yarış boyunca sergilediği inanılmaz dayanıklılığa ve pist dışında da yeni nesil Tommy erkeklerine hitap eden özgün stiline hayranım. Bir yarış pilotu olarak olağanüstü kariyerini tutku ve özveriyle çalışarak inşa etti; bunlar markamı kurarken benim de benimsediğim değerler. Formula 1 geçmişimizle birlikte bu ortaklık da otomobil sporları dünyasındaki işbirlikleri mirasımızı ileriye taşıyor" sözleriyle anlattı.

Lewis Hamilton, elde ettiği başarılarla seçkin küresel sporcular grubunda yer alıyor ve gelmiş geçmiş en büyük Formula 1 sürücülerinden biri olarak kabul ediliyor. Hamilton, tüm zamanların en fazla pole pozisyonu, kariyer puanı ve farklı pistlerde en çok kazanma rekorunu elinde tutuyor. Yarıştığı her sezonda en az bir Grand Prix kazanan Lewis Hamilton, sosyal medya kanallarının inanılmaz erişimi sayesinde 17 milyondan fazla hayranıyla bağlantı kuruyor, Formula 1 dünyasından kamera arkası görüntüleri ve kendi yaşamından kesitleri takipçileriyle paylaşıyor.

Lewis Hamilton da düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Tommy Hilfiger gibi bireyselliği kutlama ve gelenekleri yıkma konusunda modanın ve inovasyonların gücüne inanıyorum. Tommy'nin tasarımları, yarış pisti dışında giydiğim her kıyafette cesur olma konusunda bana ilham veriyor, yaratıcılığımı ve eklektik tarzımı özgüvenle ifade etmemi sağlıyor. Çığır açan Tommynow deneysel defile etkinlikleri gerçekten benzersiz, böyle ileri bakışlı bir marka ile işbirliği yapacağım için çok heyecanlıyım. "

Çekimleri Pennsylvania'daki (ABD) Tricky Triangle olarak da bilinen Pocono Yarış Pistinde Mikael Jansson tarafından yapılan entegre erkek kampanyası, İlkbahar 2018 sezonunda tüm dünyada yayınlanacak. Tommy Hilfiger erkek kampanyası, markanın kadın giyim marka elçisi ve uluslararası süper model Gigi Hadid'in rol aldığı kadın giyimine yönelik reklamlarla birlikte yayınlanacak. Lewis Hamilton ve Gigi Hadid, Pocono Yarış Pistinde bir Mercedes-AMG GT S otomobilin direksiyonuna geçerek pistteki ilk sürüşlerini bir konsol kamerasıyla kaydetti. Yönetmen Matt Baron tarafından kısa bir filme dönüştürülen ve ikilinin sürüş sırasındaki tepkilerini gösteren video ile iki kampanya kaynaştırılmış oldu.

Tommy Hilfiger İlkbahar 2018 Erkek Giyim Koleksiyonu, Tommy Hilfiger'ın otomobil sporları sevgisini hız ve yakınlık hissi ve bir doz nostaljiyle kutluyor. Milano Moda Haftası kapsamında 25 Şubat'ta Tommynow "Drive" etkinliğinde lanse edilen koleksiyon, Formula 1 yarış pitindeki ekiplere klasik iş giyimi ve denime güçlü vurguyla selam gönderiyor. İkonik şekillerden, cesur renklerden ve hız yarışçılarının kullandığı akıcı grafik desenlerden sokak stilleri doğuyor. Amerikan otomobil kültürüne bakarak yeniden tasarlanan kıyafetlerin yer aldığı koleksiyon, günümüzün hızlı tempolu yaşam tarzının ihtiyaçlarına yanıt oluyor.

Tommy Hilfiger markası, geçmişinden bu yana pop kültür ve spor ikonlarıyla yakın çalışmasıyla biliniyor. Hilfiger, doksanlı yıllarda modayla ünlü isimleri bir araya getiren ilk tasarımcılardan biriydi. Aaliyah, Mark Ronson ve Usher gibi genç sanatçıları giydirerek, David Bowie ve Beyoncé gibi müzisyenlere reklam kampanyalarında rol vererek sektörün öncülerinden biri oldu. Tommy Hilfiger, son yıllarda uluslararası tenis şampiyonu Rafael Nadal, uluslararası süper model Gigi Hadid ve ödüllü müzik ikilisi/yapımcı The Chainsmokers ile yaptığı ilham veren işbirlikleriyle markanın erişim alanını genişletme ve gelecek nesil tüketicilerle bağlantı kurma kararlılığını yansıtıyor. Formula 1 ile de geçmişi olan Tommy Hilfiger, kısa süre önce dört kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Mercedes-AMG Petronas Motorsport ile uzun süreli bir stratejik işbirliğine girdiğini ve Resmi Giyim Ortağı olduğunu duyurdu. Marka, 1991-1994 arasında Lotus Formula 1 takımının sponsorluğunu üstlendi ve 1998 yılında Ferrari'nin Formula 1 takımını destekleyen ilk otomotiv dışı sponsor oldu. Takımın üniformalarını bizzat Tommy Hilfiger tasarladı.

BİZE ULAŞIN