Tesla Hollywood'da 24 Saat Açık Restoran Açıyor

Tesla, Hollywood’da eski usul bir arabalı sinema, bir restoran ve bir şarj istasyonunu bir araya getirecek bir mekan açmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 30.05.2022 13:36

Elon Musk, bir restoran ve sinema işletmecisi olma hayalini de gerçeğe dönüştürmek üzere. Musk'ın kurucusu ve CEO'su olduğu Tesla, Hollywood'da eski usul bir arabalı sinema, bir restoran ve bir şarj istasyonunu bir araya getirecek bir mekan açmaya hazırlanıyor.

Elon Musk, ilk kez 2018'de Tesla'nın Supercharger istasyonlarından birinde "eski bir araba, tekerlekli paten ve rock restoranı" temalı eski usül bir Hollywood restoranı kurma fikrini ortaya atmış ve bu yılın Şubat ayında "fütüristik bir lokanta/arabalı sinema" için planlarını doğrulamıştı.

Elon Musk'ın restoran açmak istediği mevcut konum şu anda Shakey's Pizza Salonu ile dolu ve her şey plana göre giderse yakında Tesla'nın iki katlı lokantası ve 29 duraklı Supercharger istasyonu ile değiştirilecek. Binanın alt katı mutfak, kapalı bar, kabinler ve açık bar alanından oluşacak, üst katta ise barlı yemek alanları ve otoparkta iki dev sinema ekranına bakan tiyatro tarzı oturma alanları yer alacak.

Elektrikli otomobil üreticisi, araçlar şarj edilirken insanların keyifli bir zaman geçirebileceği bu mekanı 7 gün 24 saat açık tutmayı planlıyor. Şehir yönetimine sunulan planlar, iki katlı bu mekanın futuristik bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Sinemanın standart bir şarj seansı ile aynı süre civarında olacak şekilde zamanlanmış 30 dakikalık kısa videolar göstereceği bildiriliyor ve Musk ayrıca lokantanın ödeme için Dogecoin'i kabul edeceğini söylüyor.

BİZE ULAŞIN