LeBron ile yeni NIKELAND x Roblox işbirliği

Yeni basketbol mini oyunları ile iki LeBron ve 19 renk paketinin sanal lansmanını içeren NIKELAND x Roblox işbirliği duyuruldu.

Giriş Tarihi: 18.02.2022 11:06 Güncelleme Tarihi: 18.02.2022 11:06

Damla Yüce

Teknoloji, her gün yaşam şeklimizi şekillendirmeye devam ediyor ve bu alanın bir bileşeni de metaverse evreni. YEni kültür bu şekilde gelişirken, uyum sağlama çabası içinde, spor giyim markaları bu evrene katılmak için hiç zaman kaybetmedi. Onlardan biri, geçen sonbaharda Roblox'ta yepyeni NIKELAND 3D alanını duyuran Nike'tı. Bu girişimi daha da şaşalı hale getirmek için Swoosh, Los Angeles Lakers süperstarı LeBron James'i NIKELAND'ı ziyaret etmesi ve basketbol odaklı özelliklerine katkıda bulunması için görevlendirdi.

Kullanıcıları kendi fiziksel dünyalarında aktif olmaya teşvik etmek için tasarlanan bu son stratejiyle, The King yani Lebron James oyuncularına koçluk yapacak ve bir dizi yeni mini oyun aracılığıyla onlara potanın temellerini öğretecek. Buna ek olarak, NIKELAND Showroom, Nike LeBron 19 imzalı sanal stil ikilisini piyasaya süren ilk platform olacak.

LeBron James ve yeni basketbol mini oyunları, 21 Şubat'a kadar Roblox'ta NIKELAND üzerinden oynanabilecek.

BİZE ULAŞIN