Serena Williams Hayatı Hakkında Belgesel Hazırlıyor

Serena Williams, Amazon için hayatı hakkında bir belgesel dizisi hazırlıyor.

Giriş Tarihi: 28.04.2021 12:33

Tenis yıldızı Serena Williams, Amazon için hazırlayacağı belgesel dizisinde kişisel ve profesyonel hayatından anları hayranlarıyla paylaşacak.

Tenis şampiyonu, Amazon Studios ile ilk bakış anlaşması imzaladığını ve üzerinde çalıştığı projelerden biri de kendi hayatı hakkında bir belgesel dizisi olduğunu açıkladı. Aynı zamanda yönetici yapımcılığını da üstleneceği proje hakkında konuşan Williams, "Kendi hikayemin devamı da dahil olmak üzere anlatmaya can attığım birçok hikayem var ve bunları dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Amazon Studios'un başkanı Jennifer Salke, Williams'la olan yeni ortaklıktan övgüyle bahsetti ve "Kuşağının en ilham verici sporcularından, girişimcilerinden ve kadınlarından biri, sadece sahadaki eşsiz becerisiyle değil, savunuculuğa olan bağlılığıyla da takdir edildi." dedi.

Şu anda projenin bir çıkış tarihi yok. Ancak belgesel prömiyer yaptığında, doğrudan Prime Video'da yayınlanacak.

Elbette, bu 23 kez Grand Slam şampiyonu olan Williams'ın hikayesinin ekranda ilk gösterimi olmayacak. 2018'de, kızını doğurmak ve kocası Alexis Ohanian ile evlenmek gibi hayatındaki önemli anları kapsayan beş bölümlük HBO Sports belgeseli Being Serena'da rol aldı. Warner Bros. ayrıca Serena ve Venus Williams'ın babası Richard Williams'ın ardından Kasım ayında gösterime girecek olan King Richard üzerinde çalışıyor.

BİZE ULAŞIN