Akıllı saat markası ZeBlaze Türkiye'de

Şık tasarımı, uzun pil ömrü ve dayanıklılığıyla fark yaratan ZeBlaze, “Biz teknolojiye odaklanıyoruz, siz sağlıklı yaşam tarzlarına odaklanın” mottosuyla Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor.

Giriş Tarihi: 14.06.2023 13:55 Güncelleme Tarihi: 14.06.2023 14:31

Tüm dünyada teknoloji severler tarafından büyük ilgi gören teknoloji ve tasarım harikası akıllı saat markası ZeBlaze, şimdi Türkiye'de. Şık tasarımı, uzun pil ömrü ve dayanıklılığıyla fark yaratan ZeBlaze, "Biz teknolojiye odaklanıyoruz, siz sağlıklı yaşam tarzlarına odaklanın" mottosuyla Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Yüksek çözünürlüklü ZeBlaze'in ulaşılabilir lüks dünyasını hemen keşfedin.

Giyilebilir teknoloji alanında fark yaratan akıllı tasarımlarıyla tüm dünyada büyük ilgi gören ZeBlaze, şimdi Türkiye'de teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Akıllı saat teknolojisine odaklanan ZeBlaze, aktif ve dinamik ürünleriyle rakipleri arasında fark yaratıyor. Farklı modelleriyle Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan ZeBlaze, "Biz teknolojiye odaklanıyoruz, siz sağlıklı yaşam tarzlarına odaklanın" mottosuyla öne çıkıyor.

Ulaşılabilir Lüks, Uzun Ömürlü Pil
ZeBlaze'in ürün gamında sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek isteyenler için ilham verici tasarımlar var. Bu tasarımlar yalnızca hayatınızı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda daha aktif bir yaşama adapte olmanızı sağlıyor. Sağlık ve zindeliğe odaklanmış yaratıcı bir ekip tarafından tasarlanan teknoloji harikası akıllı saatler, kusursuz yazılım ve donanım özellikleriyle mükemmel bir performans oluşturuyor. ZeBlaze saatleri, şıklığın yanında yüksek çözünürlüklü ekran, uzun pil ömrü ve dayanıklılığıyla kullanıcılara konforlu bir deneyim sunuyor. Altmıştan fazla kişiselleştirilebilir ekran seçeneği ile ister günlük koşuşturmalarınızda ister şık davetlerde kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz yeni akıllı saatiniz her ihtiyacınıza uygun son teknolojisi ve harika tasarımlarıyla yalnızca bir tık uzağınızda.

Sporda Kullanım Kolaylığı
Spor süreçlerine mükemmel uyumlu sistemiyle ZeBlaze saatleri, dayanıklı ve su geçirmez yapısıyla dalış gibi su altı faaliyetleri, doğa yürüyüşleri ve diğer ekstrem sporlar sırasında kullanım kolaylığı sağlıyor. Yalnızca ekstrem sporlar değil elliden fazla spor modu ile dans derslerinizde veya balık tutarken de ZeBlaze yanınızda. Sağlık takibi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm verileri en pratik şekilde sunan saatler, mümkün olan en doğru değerleri vererek benzerlerinden ayrılıyor. ZeBlaze'in inovatif ve fonksiyonel ürünleri, parlak ekranıyla güneş altında da etkin şekilde kullanılabiliyor ve tüm ayrıntıları takip edebilmenize olanak tanıyor. Özel mühendislik çalışmalarıyla ekstra dayanıklı hale getirilen ZeBlaze saatleri, benzersiz tasarımlarıyla cezbedici unsurlara sahip. Kusursuz ve işlevsel yapısıyla kullanıcılarını asla yarı yolda bırakmayan ve zamanı en mükemmel şekilde kontrol etmenize yardımcı olan saatler, hafif formu sayesinde de ultra konfor sağlıyor. Kişiselleştirilebilir özellikleriyle ayrıcalıklı bir kullanım sunan ZeBlaze akıllı saatleri erişilebilir lüks seçenekleriyle her bütçeye hitap ediyor.

Öne Çıkan Modeller:

ZeBlaze GTR3
- Yüksek çözünürlüklü ekran
- Arama yapma&cevaplama
- 24 saat sağlık yönetimi
- 70'ten fazla dahili spor modu
- 240'tan fazla saat yüzü
- 15 güne kadar pil ömrü

ZeBlaze BTALK LITE
- Yüksek çözünürlüklü ekran
- Arama yapma&cevaplama
- 24 saat sağlık yönetimi
- 100'den fazla kişiselleştirilmiş egzersiz modu
- 200'den fazla kişiselleştirilmiş saat yüzü
- 14 güne kadar pil ömrü

ZeBlaze VIBE 7 PRO

- Ultra HD AMOLED ekran
- 24 saat sağlık yönetimi
- 30 gün pil ömrü
- 3 ATM su geçirmezlik

ZeBlaze SWIM
- 5 ATM su geçirmezlik
- Doğru dahili GPS
- Ultra geniş ekran
- Kolay sağlık yönetimi
- 200'den fazla kişiselleştirilmiş saat yüzü
- 30 gün pil ömrü

ZeBlaze VIBE 7
- AMOLED ekran
- 25 güne kadar pil ömrü
- Arama yapma&cevaplama
- 100'den fazla yerleşik egzersiz modu
- 100'den fazla kişiselleştirilmiş saat yüzü

ZeBlaze BTALK 2
- Ultra HD AMOLED ekran
- Arama yapma&cevaplama
- Sağlık ve fitness takibi
- 180'den fazla kişiselleştirilmiş saat yüzü
- 14 güne kadar pil ömrü

BİZE ULAŞIN