Yeni Renkleriyle Tambour Street Diver

Louis Vuitton, saat üretiminin 20. yılını kutlarken, zahmetsiz zarafete sahip bir dalgıç saati olan Tambour Street Diver, sezonun moda olan iki yeni rengine bürünüyor.

Giriş Tarihi: 30.09.2022 12:36

Louis Vuitton saatçiliğinin bir klasiği olan parlak ve canlı turuncu tonu, karanlıkta olduğu kadar su altında da kolay okunabilirlik sağlarken, toprak tonuna yakın zeytin yeşili rengi macera arzusunu uyandırıyor.

Güçlü bir Kimlik

Geçtiğimiz yıl, Grand Prix d'Horlogerie de Genève'de Dalgıç Saati Ödülü'ne layık görülmeden önce ikonikleşen bu model, kimliğini hızlı bir şekilde yansıtmayı başardı. Davulun ters çevrilmiş formunu anımsatan şekli, kalite arayan mekanik saat tutkunlarına güvenilir bir tasarım ve kendinden emin bir hacim sunuyor. Çelik bir kasa içine oyulmuş, otomatik olarak ayarlanan bir kalibre ve ışık saçan göstergeler içeren saatin vidalı tepesi, 100 m derinliğe kadar suya dayanıklılık göstererek şehir kaçamaklarından dalış maceralarına rahat bir geçiş sağlıyor. Louis Vuitton imzalı kauçuk kayışı ise değiştirilebilir özelliğiyle en yoğun yaşam tarzlarının bile üstesinden gelmeye her an hazır.

Değerlere Yoğunlaşan Özellikler

İki yeni renk tonuyla yeni bir ikon haline gelen Tambour Street Diver, saat üretimindeki faaliyetlerinin hakimiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Maison'un değerlerine sadık kalan bu yüksek hassasiyetli saat, Louis Vuitton'a damgasını vuran rafine kusursuz zanaatkarlığı yaratıcı bir özgürlükle birleştiriyor.

BİZE ULAŞIN