Sadeliğin ve teknolojinin dengesi

Longines, The Longines Elegant Collection adlı koleksiyonunun sade tasarıma ve yenilikçi materyale vurgu yapan yeni modelleriyle zarafete yeni bir boyut kazandırıyor. Çarpıcı sadelikte görünümleri ve son teknoloji mekanizmalarının bir araya gelmesiyle ustaca bir denge yakalayan saatler, kanatlı kum saati markasında bir ilke imza atarak bitkisel materyalden kayışla bezeniyorlar.

Giriş Tarihi: 30.05.2022 15:12

The Longines Elegant Collection'ın yeni üyeleri, göz alıcı sadelikte tasarımları ve onlara hayat veren yeni nesil mekanizmaları arasında zekice bir kontrast yaratıyor. Longines, markanın DNA'sına işleyen zarafete ithafta bulunan bu koleksiyonu baştan yarattı. Kadranı oluşturan Roma rakamları ve diğer elementler, yalın ve modern bir görünüm elde etmek amacıyla tamamen yenilendi.

Hatta bu yeni saatlerin mekanizmaları bile bu minimalist tarza uyacak şekilde küçültüldü. Merkezler arasındaki geniş mesafe sayesinde, küçük saniye göstergesindeki sayaç, ana eksenden uzaklaştırılıyor. Böylece The Longines Elegant Collection'daki yeni saatlerin birbiriyle uyumu ve karakteri bir kez daha vurgulanıyor.

Longines için özel geliştirilen bu kalibre (L891.5), korozyona, olağan sıcaklık değişimlerine ve manyetik alanlara dirençli olan, çok hafif bir silikon pandülle donatılıyor. Bu özellikleri sayesinde The Longines Elegant Collection'daki tüm parçalara 5 yıl garanti süresi verilebiliyor.

Ayrıca Longines bir ilke daha imza atarak, yeni saatlerinin modern zarafetini boz veya siyah renkli bitkisel materyalden kayışlarla tamamlıyor. Çevresel sorumluluk bilinciyle, kayışın dış yüzeyinde geri dönüştürülmüş elma atıklarından elde edilen yenilikçi bir malzeme tercih ediliyor. İç yüzey ise geri dönüştürülmüş mısır kauçuğundan yapılıyor. Yenilikçi ve uzun ömürlü bu bitkisel materyal; dokunuşu, konforu ve görünüşü itibariyle deriyle aynı özelliklere sahip. Üstelik kullanım ömrü de benzer. Bu yeni saatler ayrıca paslanmaz çelik bilezikle de tercih edilebilir. Kasa ve bileziğin, çelik ve pembe altın kaplamadan oluşan çift renkli versiyonu da bulunuyor.

The Longines Elegant Collection, 34,50 mm ve 39,00 mm kasalarda farklı kadran seçenekleri sunuyor. Bunların arasında, mat beyaz üzerine boyanmış Roma rakamları, fırçalanmış gümüş üzerine pırlanta saat imleri veya beyaz sedef üzerine pırlanta saat imleri yer alıyor.

Farklı tarzları büyük bir doğallıkla bir araya getiren The Longines Elegant Collection, Longines'in saat üretim geleneklerini sade ve minimalist bir zarafetle yüceltiyor.

BİZE ULAŞIN