Tag Heuer'in Yeni Yüzü: Jacob Elordi

İsviçreli lüks saat markası Tag Heuer, Monaco saatinin yüzü olarak Avustralyalı aktör Jacob Elordi'yi seçti.

Giriş Tarihi: 27.05.2022 16:05

1969'da tanıtılan kare şekilli kronograf saat, 1971 yarış filmi "Le Mans"da takan Steve McQueen'in bileğinde başlı başına bir gümüş ekran yıldızı oldu.

Akıllara şu soruyu akla getiriyor: Elordi aylar önce Instagram profil resmini Hollywood efsanesini bir yarış üniforması içinde gösterecek şekilde değiştirdiğinde reklam için gizli bir teklif mi veriyordu?

24 yaşındaki "Euphoria" oyuncusu, bir telefon röportajında gülerek "Kesinlikle değildim" diye itiraz etti. "Steve McQueen'i seviyorum. Sanırım bir oyuncu olarak onun gibi birini sevmemeyi ihmal etmiş olurum. O havalıların kralı."

Elordi, 1973 tarihli tarihi hapishane draması "Papillon"u favori olarak seçti ve McQueen'in çekiciliği ve sağlamlığının ötesinde, "performansları aslında oldukça şaşırtıcı - menzili vardı" dedi.

"Garip, performanslarını izlediğinizde oldukça çılgınca şeyler yaptı. Sanırım o gizemli," diye devam etti.

Bu bakımdan Elordi'nin kendisi de tembel biri değildi. "The Kissing Booth"taki genç kalpli Noah Flynn'den sonra, "Euphoria"daki korkunç ve sorunlu Nate Jacobs ile başlayan daha ağır rollere ve Ana de Armas ve Ben Affleck'in oluşturduğu sağlıksız ikilide kendini bir piyon bulan bir üniversite öğrencisine gitti. bu yılki "Derin Su"da.

Tag Heuer CEO'su Frédéric Arnault, Elordi'yi "yeni neslin göze çarpan yıldızı, hem kendisine hem de izleyiciye meydan okuyan rolleri seçerek risk almaktan korkmayan bir sanatçı" olarak nitelendirerek kabul etti.

Senaryoları okurken neyin dikkatini çektiği sorulduğunda Elordi, proje süresince "hayatını tüketecek bir şey" aradığını söyledi. Kendisini, karakterlerinin getirdiği katartik serbest bırakmanın içinde olan "bencil bir oyuncu" olarak kabul ederek, "Sadece ilgilenmek, meraklı kalmak istiyorum" diye devam etti.

Bu nedenle McQueen ile aynı saati takmasının istenmesi "oldukça havalı" olsa da Elordi heyecanlanmak için başka bir nedeni olduğunu açıkladı; oyunculuk becerilerini annesine kanıtlamak.

BİZE ULAŞIN