Sonsuzluk Chopard L.U.C koleksiyonu ile akustik buluyor

Chopard, L.U.C koleksiyonunun 25. yıl dönümünü kutlamak için üç yeni saat sunuyor.

Giriş Tarihi: 12.04.2022 15:04 Güncelleme Tarihi: 12.04.2022 15:05

The Sound of Eternity ile Chopard, L.U.C koleksiyonunun 25. yıl dönümünü kutlamak için üç yeni chiming saati sunuyor. Bu saatler Chopard Eşbaşkanı Karl-Friedrich Scheufele'nin koruması, virtüöz çellist ve kemancı Gautier ve Renaud Capuçon liderliğinde bir dizi analiz sürecinden geçerek oluşturuyor. İki müzisyen kardeş, L.U.C Full Strike Sapphire, L.U.C Full Strike Tourbillon ve L.U.C Strike One modellerinin akustik ince ayarına duyarlılıklarını, nüanslarını ve duygularını aşılıyor.

Chopard, 2016 yılında Maison'un ilk dakika tekrarlamalı saati olan L.U.C Full Strike modelini sundu. Toplamda 17.000 saate ulaşan altı yılı aşkın bir çalışmanın sonucu olan bu saat, Chopard imalatının 20. yıldönümüne ve Fine Watchmaking'in ilerlemesine olan bağlılığına taç giydirdi. Full Strike'da sunulan ve dördü patentli olan birçok yenilik arasında en radikali çanlı saatler için tam bir örnek temsil ediyordu.



Tüm diğer dakika tekrarlayıcı saatlerde ses hareketin bir parçası olan metal gonglara vuran bir çekiç tarafından oluşturulurken, L.U.C koleksiyonunda, mekanizmadan ayrı ve kadranı kaplayan camın ayrılmaz bir parçası olan safir gonglarla bunun ötesine geçiyor.

BİZE ULAŞIN