İkonik Klasik Otomobiller İçin Saatler

Breitling, Top Time efsanevi klasik otomobil serisini duyurdu.

Giriş Tarihi: 31.01.2022 12:03

"Ekip" (Squad), Breitling'in saat endüstrisinin ön saflarına dönüşünde belirleyici bir kelime oldu diyebiliriz. Bu kelime, İsviçreli saat üreticisinin farklı kategorilerdeki saatlerinin yüzü olarak özenle seçilmiş bir dizi marka elçisini temsil ediyor. Explorer Squad, Triatlon Squad ve Cinema Squad; işbirliklerinden sadece üç örnek. Bu ekipte Chris McCormack (triatlet), Bertrand Piccard (kâşif ) ve Brad Pitt (aktör) dahil olmak üzere alanlarının önde gelen isimleri yer alıyor.

Squad konseptini insanlar dışında, ikonik objelere uyarlamak da bir o kadar mantıklı. Breitling'in son Cenevre Saat Günleri'nde yaptığı tam olarak buydu; marka, Top Time koleksiyonunu temsil edecek yeni Klasik Otomobil ekibini tanıttı.

Bentley ortaklığıyla yaklaşık yirmi yıldır saatler üreten Breitling, yüzyılın ortalarından itibaren üretilen tüm Amerikan güçlü otomobillerine odaklanan bir Top Time koleksiyonu sunarak vites değiştirdi. Classic Car Squad, Chevrolet'nin ikinci nesil "Stingray" Corvette'ini, Ford'un birinci nesil Mustang'ini ve Shelby Cobra'yı kapsıyor. Bunlar, Top Time kronografının da piyasaya çıktığı aynı on yıla, 1960'lara ait üç ikonik araç.

Paslanmaz çelik kronograf üçlüsü, her otomobilin ikonik renklerindeki cesur tasarımlarını yansıtıyor ve CEO Georges Kern'in retro-modern vizyonunu özetliyor. Kronograf alt göstergeleri, takimetre skalaları ve delikli dana derisi kayışlarıyla saatler, eski yarış otomobilleri görüntüsünü güçlendirirken, içlerinde son teknoloji ürünü bir mekanizma taşıyorlar.

Üçü de yaklaşık 42 saatlik güç rezervi sağlıyor, 10 bar'a (100 metre) kadar suya dayanıklı ve her kadran, paslanmaz çelik kasa arkasında ilham aldığı klasik otomobilin logosunu taşıyor.

BİZE ULAŞIN