The Beach of Momo'da Mercedes-EQ ile Kapanış

Bu yaz da “Türkiye’nin en iyi plajı” seçilen The Beach of MOMO, sezonu çok özel bir davetle kapattı. Mercedes-EQ’nun katkıları ve Ayşe Boyner’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Elif Boyner, Burcu Esmersoy, Cihan Ayger, Tolga Sezgin, Alihan Aloğlu, Valerie Dayan, Alican Akdemir, Setenay Orman ve Eren Yelkencioğlu gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.

Giriş Tarihi: 14.09.2021 16:11 Güncelleme Tarihi: 14.09.2021 16:14

The Beach of MOMO'nun yaz boyu büyük ilgi gören menüsünden özel lezzetlerin sunulduğu yemek ve ardından günbatımı partisinde keyifli anlar yaşayan tüm konuklar; öncesinde Mercedes-EQ ailesinin tamamen elektrikli ilk modeli EQC'yi de deneyimleyerek hep birlikte keyifli bir yol hikayesine imza attılar.

Lüks bohem konseptiyle açıldığı günden beri büyük beğeni toplayan ve iki yıldır "Türkiye'nin en iyi plajı" seçilen The Beach of MOMO, sezonu Mercedes-EQ'nun katkıları ve Ayşe Boyner'in ev sahipliğinde gerçekleşen çok özel bir davetle kapattı. Ayşe Boyner'in yakın arkadaş çevresinin de katıldığı etkinliğe Elif Boyner, Burcu Esmersoy, Cihan Ayger, Tolga Sezgin, Alihan Aloğlu, Valerie Dayan, Alican Akdemir, Setenay Orman ve Eren Yelkencioğlu gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. The Beach of MOMO'nun yaz boyu büyük ilgi gören menüsünden özel lezzetlerin sunulduğu yemek keyfi ve ardından unutulmaz gün batımıyla son bulan davette konuklar öncesinde Mercedes-EQ ile keyifli bir yol hikayesine imza attılar.

Bu yaz The Beach of MOMO ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle büyük ilgi gören Mercedes-EQ markası kendi alanında fark yaratmaya devam ediyor.

BİZE ULAŞIN