Yeni Jaguar E-PACE: Her Açıdan Dikkat Çekici

Yenilenen tasarım detayları ve 1.5lt benzinli motor seçeneği ile Yeni Jaguar E-PACE, her açıdan dikkat çekici.

Giriş Tarihi: 13.07.2021 15:51 Güncelleme Tarihi: 01.09.2021 16:29

Şık görünüm ile dinamik sürüş performansının eşsiz bir kombinasyonu olan Yeni Jaguar E-PACE, duyuları harekete geçirmek için doğdu.

1.5lt 160BG benzinli motor seçeneği ile sunulan Yeni Jaguar E-PACE, artık daha teknolojik, daha performanslı ve her açıdan dikkat çekici.

Dış tasarımındaki yeni çift "J" blade signature farlar ve daha geniş hava kanalları, Yeni Jaguar E-PACE'in genç ve dinamik tasarımındaki öne çıkan bazı detaylar.




SÜRÜŞ PERFORMANSI

Çeviklik ve şık detaylar arasında benzersiz dengeye sahip olan Yeni Jaguar E-PACE'i kullanmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.



TASARIM ÖZELLİKLERİ
Konfor ve kaliteli malzeme detayı Jaguar E-PACE'te birlikte ilerler. Uyumlu renkte dikişlere sahip deri koltuklar, kontrast dikiş ve iddialı renklerle tarzınızı öne çıkarın. Zengin malzeme seçenekleriyle Yeni Jaguar E-PACE'inizi karakterinizle uyumlu hale getirin.

SAKLAMA OLANAKLARI
Jaguar E‑PACE'in estetik tasarımı, geniş yük alanına ve sınıfında öncü iç saklama alanlarına sahiptir. Geniş bir torpido gözü ve derin ön kapı cepleri gerekli olan eşyaları yakında tutmanızı sağlarken geniş bagajda uzun yolculuklarda ihtiyacınız her şeyi taşıyabilirsiniz.

ACTIVITY KEY
Suya ve darbeye karşı dayanıklı yeni isteğe bağlı/opsiyonel Activity Key3 ile aracınızı açabilir, kilitleyebilir ve çalıştırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte planladığınız açık hava faaliyeti ne olursa olsun artık geleneksel anahtarlara ihtiyacınız kalmayacak.

SIGNATURE DRL ÖZELLİKLİ PIXEL LED FARLAR
İsteğe bağlı Pixel LED farlar, Hareketli Yön Göstergelerine sahiptir. Adaptif Sürüş Huzmesi, karşıdan gelen araçların sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için ışık huzmesini otomatik olarak bölerken karanlıkta daha fazla görüş sağlar.

SÜRÜCÜ ASİSTANI
Jaguar E‑PACE şehir içinde dolaşmayı ve park etmeyi kolaylaştıran, otoyollarda sürüşü daha keyifli hale getiren sürücü asistanı özellikleriyle birlikte üretildi. Bu teknolojiler üzerinizdeki stresi hafifletmeye yardımcı olarak sürüşten alacağınız keyfi artırır.

SON TEKNOLOJİNİN ETKİLEYİCİ TASARIM İLE UYUMU

Kablosuz Şarj Konforu
Standart olarak sunulan kablosuz şarj özelliği, uyumlu akıllı telefonları kabloya ya da şarj yuvasına gerek kalmadan hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Gün içinde şarjınız azalsa dahi yolculuk esnasında şarj olan telefonunuz ile stres olmadan güne devam edebiliyorsunuz.

Kabin Hava İyonizasyon Sistemi
NanoeTM iyonizasyonu araç içinde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Dışarıdan gelen hava içerisindeki toz ve polen gibi alerjenleri yakalayarak ferah bir iç ortam sağlıyor.

PURIFY düğmesine basılarak etkinleştirilen PM2.5 gibi özel olarak tasarlanan filtre, ultra ince partikülleri dahi yakalayarak iç hava kalitesini iyileştiriyor.

11.4inç kavisli HD Dokunmatik Ekran ve PIVI Pro Eğlence Sistemi
Yeni Pivi Pro bilgi-eğlence sistemine kavisli camlı 11,4 inç HD dokunmatik ekrandan erişiliyor.

Apple Car Play
Merkezi 11,4 inç dokunmatik ekranı, gelişmiş grafikleriyle 12,3 inç HD dijital gösterge tamamlıyor. Pivi Pro ile standart olarak sunulan Apple CarPlayTM, önünüzdeki yola odaklanmanızı sağlarken tüm temel iPhone özelliklerine erişmenizi sağlamak için tasarlanmış.

Yeni Nesil Activity Key sayesinde, geleneksel anahtarlığa duyulan ihtiyaç ortadan kalkıyor.

Yeni CearSight Dikiz Aynası arka koltuğun ortasına biri oturduğunda veya bagaj bölmesini sonuna kadar doldurduğunuzda arka görüşünüzdeki kısıtlamayı ortadan kaldırıyor. Araca binip tek bir düğmeyle sistemi açtığınızda daima kristal kadar berrak bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz.

Yeni Jaguar E-PACE ile tüm paketlerde standart olarak gelen yeni 3D Surround Kamera teknolojisi, araçla manevra yaparken daha fazla ayrıntı ve gerçek zamanlı görüntüleme seçenekleri sunmak için en son kamera teknolojisini kullanıyor.

Sürücü Takip Monitörü fonksiyonu direksiyon komutlarını, fren ve gaz pedalı faaliyetini izleyerek yorgun hissetmeye başladığınızı algılıyor ve mola vermeniz için uyarıyor.

İç Ortam Aydınlatması Yeni Jaguar E-PACE'in atmosferini zenginleştiriyor.

Yeni Jaguar E-PACE'de, Jaguar'ın gelişmiş Elektronik Araç Mimarisi EVA 2.0 bulunuyor.

Otonom Acil Frenleme
Aracın önüne yerleştirilmiş bir kamera kullanan Bağımsız Acil Durum Freni; yayaları, bisikletlileri ve diğer araçları tespit edebiliyor. Muhtemel bir çarpışma durumu tespit ediliğinde sürücüye bir uyarı ile bilgi veriliyor. Sürücü belirli bir zaman aralığında reaksiyon vermezse, güçlü bir frenleme kuvveti otomatik olarak uygulanıyor. Dışarıdan görünmeyen bu önemli sistem, günün her saatinde ve hatta kötü hava koşullarında ekstra bir koruma katmanı ekleyerek sürücüye yardımcı oluyor.

Daha detaylı bir inceleme için; Jaguar Türkiye web sitesine veya Jaguar Online Rezervasyon Platformu'na göz atabilirsiniz.

Yeni Jaguar E-PACE'i daha yakından keşfedin!

BİZE ULAŞIN