Evde Tek Başına'daki Ev Kiralanabilecek

Başrolünde Macaulay Culkin’in oynadığı 1990 yapımı “Evde Tek Başına” (Home Alone) filmindeki ev, bir gece için Airbnb uygulamasından tutulabilecek.

Giriş Tarihi: 07.12.2021 12:27

1990 yapımı Evde Tek Başına'nın çekildiği ABD'nin Illinois eyaletinin Winnetka kentindeki ev, konaklamaya açılıyor. John Hughes tarafından yazılan ve Chris Columbus tarafından yönetilen film, Macaulay Culkin'i küçük yaşta bir star haline getirdi ve Joe Pesci, Daniel Stern, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, John Heard gibi oyuncuları barındıran kadrosuyla bir Noel klasiği haline geldi.

ABD'nin Chicago kentindeki ev kiralanmak üzere 7 Aralık'ta listelenecek ve başvurusu kabul edilen misafir, 12 Aralık'ta konaklayacak. Yalnızca bir seferlik ve en fazla dört konuk için açılacak evde, konukların gecelik ödemeleri gereken ücret ise yalnızca 25 Dolar. "Evde Tek Başına" Noel döneminde evde yalnız kalan haşarı bir çocuğun hırsızlarla mücadelesini anlatıyordu. Airbnb'den evi tutup kiralayacak olanları Culkin'in ağabeyi Buzz rolündeki Devin Ratray karşılayacak.

4 dönümlük arazi içinde bulunan evin 14 odası var. Evde 4 yatak odası ve 3 de banyo bulunuyor.

BİZE ULAŞIN