Selena Gomez Akıl Sağlığı Platformu Kuruyor

Selena Gomez, WonderMind adında bir akıl sağlığı şirketi kuruyor.

Giriş Tarihi: 29.11.2021 13:04

Selena Gomez, Hollywood yapımcısı annesi Mandy Teefey ve arkadaşı Daniella Pierson'la birlikte kendi akıl sağlığı şirketini kuruyor.

Gomez'in WonderMind adlı şirketi, kendisininki de dahil olmak üzere zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele etmek için bir podcast ağı içeren bir medya platformu olarak piyasaya sürülecek.

Gomez, "Kariyerimde her zaman yapmaya çalıştığım bir şey, sesimi önemli olan yerlere ödünç verdiğimden emin olmak. Ve bunu anneme borçluyum çünkü bana her şeyi o öğretti." dedi.

Platformun yaratıcı içeriğinden sorumlu olan Teefey, kızının ruh sağlığı sorunları hakkında farkındalık yaratmanın ve başkalarına destek sunmanın önemi hakkındaki duygularını yineledi ve şunları kaydetti: "İnsanlara gerçekten yardımcı olabilir."

Şirketin girişimcisi ve eş CEO'su Pierson, "Kazançlı bir iş kurmaktan heyecan duyuyoruz. Çünkü toplumun bir konuya dikkat etmesini sağlamanın en iyi yolu, ondan para kazanmaktır. İşte bu kadar doğru." dedi.

Gomez, 14 yaşında Disney'in Wizards of Waverly Place'de yer almadan önce, Barney & Friends'te oynadığı yedi yaşından beri her zaman medyanın ilgi odağıda bulundu.

BİZE ULAŞIN