Jay-Z Instagram'a Katıldı ve Hemen Beyonce'yi Takip Etti

Olması gerektiği gibi.

Giriş Tarihi: 04.11.2021 11:52

Carters'ın ikisi de artık Instagram'da. Jay-Z, yapımcısı olduğu ve Netflix'te gösterime giren The Harder They Fall'ı tanıtmak için Instagram'a katıldı. Ünlü rapçi tam da olması gerektiği gibi ilk olarak bir hesabı takip etti: karısı Beyoncé'nin Instagram'ı.

Daha önce kimseyi takip etmeyen Beyonce'de onu geri takip ederek kocasını takip ettiği tek hesap yaptı. (Gerçek aşk!) Filmin geri sayımını da kendi Instagram Hikayesinde yeniden yayınladı.

Beyoncé'nin takip edilen sayısı sıfırdan bire yükselmiş olsa da, Instagram'ında başka bir değişiklik yapmıyor gibi görünüyor. Yıldız, kocasının katılmasından birkaç saat sonra Tiffany & Co. kampanyasından yeni bir resim yayınladı, ancak gönderisinde Jay-Z'yi etiketlemedi.

Yeni fotoğrafta, "Formation" şarkıcısı bir kez daha ünlü Tiffany pırlantasını ve uzun tüylü kollu, kıvrımlı beyaz bir elbiseyi giyiyor. 128.52 karatlık mücevheri önceki kampanya fotoğraflarında giydi ve bunda daha önce hiç görülmemiş Jean-Michel Basquiat Tiffany-mavisi Equals Pi adlı bir tablo da yer aldı.

Jonathan Majors, Idris Elba ve Regina King'in başrollerini paylaştığı The Harder They Fall , düşmanı hapisten çıktıktan sonra eski bir çeteyle iş birliği yapan bir kanun kaçağının hikayesini anlatıyor. Ortak yapımcılığa ek olarak, Jay-Z film müziğine iki şarkı ekledi: Kid Cudi ile "Guns Go Bang" adlı bir ortak çalışma ve Jadakiss, Conway The Machine ve BlackRoad Gee ile "King Kong Riddim" adlı bir ortak çalışma.

BİZE ULAŞIN