Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez İkiz Bebek Bekliyor

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve model sevgilisi Georgina Rodriguez ikiz bebek beklediklerini açıkladı.

Giriş Tarihi: 30.10.2021 12:54

Uzun bir süredir aşk yaşayan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'den bebek müjdesi geldi. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Ronaldo, ikiz çocuklarının olacağı haberini verdi.

Rodriguez ile ultrason fotoğrafını yayınlayan Cristiano Ronaldo, gönderisine, "İkiz bebek beklediğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Kalbimiz sevgiyle dolu, sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!" notunu düştü.

6 ÇOCUK BABASI RONALDO

Ronaldo'nun taşıyıcı anne yöntemiyle Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo ve Cristiano Ronaldo Jr. isimli üç çocuğu, Georgina Rodriguez ile birlikteliğinden de Alana Martina dos Santos adında bir kızı bulunuyor. Yıldız futbolcu, ikiz bebeklerin de dünyaya gelmesiyle altı çocuk babası olacak.

UZUN SÜREDİR AŞK YAŞIYORLAR

Öte yandan Ronaldo, Georgina Rodriguez ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri ve attıkları her adımla konuşulan ikilinin tanışma öyküsü de bir hayli ilginç.

27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

BİZE ULAŞIN