Meadow Walker Evlendi! Gelini Damada Vin Diesel Teslim Etti

8 yıl önce trafik kazasında ölen oyuncu Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, sevgilisi Louis Thornton Allan ile nikah masasına oturdu. Gelin Meadow Walker'ı damata Paul Walker'ın yakın dostu Vin Diesel teslim etti.

Giriş Tarihi: 24.10.2021 12:45

2013 yılında trafik kazasında ölen Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, sevgilisi Louis Thornton Allan ile evlendi. Walker'ı tören gereği damada babasının "Hızlı ve Öfkeli" filmindeki rol arkadaşı ve kendisinin vaftiz babası olan Vin Diesel teslim etti.

Meadow Walker, 15 yaşındayken babası Paul Walker'ı kaybetmişti. Walker, ardından babasının adını yaşatmak için deniz bilimlerine hizmeti amaçlayan bir vakıf kurmuştu.

40 yaşında ölen Paul Walker'ın Rebecca Soteros ile birlikteliğinden dünyaya gelen Meadow, bir süredir model olarak kariyer yapıyor.

Meadow Walker'ın vaftiz babası Vin Diesel ile de çok yakın bir ilişkisi var. Daha önce açıklamalarda bulunan Diesel, Meadow'a karşı "korumacı" bir yaklaşım izlediğini anlattı. Oyuncu, "Babalar Günü'nde beni arayıp, kutlayan ilk kişi her zaman Meadow olmuştur. Onu çocuklarımdan biri olarak görmek dünyadaki en güzel şeylerden biri..." demişti.

40 YAŞINDA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ
Meadow'un babası Paul Walker, 40 yaşında geçirdiği Trafik kazasında hayata veda etti. Ölümüyle sadece ailesini ve yakınlarını değil hayranlarını da büyük bir üzüntüye boğdu Walker. Onun kaza anında değil de daha sonra araçta çıkan yangında yanarak hayatını kaybettiği de yapılan otopsiden sonra ortaya çıktı. Yapılan otopsiden sonra Walker'ın yanık travmasından hayatını kalbetitği, cansız bedeni üzerinde termal yaralanmalar olduğu belirtildi.

BİZE ULAŞIN